Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen korrektort használtok...

Milyen korrektort használtok a szem alatti karikákra?

Figyelt kérdés
Minden reggel hatalmas karikákkal a szemem alatt ébredek. Alhatok akármennyit, nem számit. Ha kialszom magam, ha nem, akkor is karikásak a szemeim :/ reggel használok rá korrektort, de mintha meg sem látszana. Tiszta beesedtnek néznek ki a szemeim :/ annyira csúnya igy, ajánljatok rá vmit légyszi, muszaj kezdenem magammal vmit :))
2011. máj. 8. 19:02
 1/4 skarma ***** válasza:
Nekem is állandóan karikás a szemem, azt mondták, alultáplált vagyok és igyak sokat. Szóval, talán napi 2 liter megoldja és akkor nem kell korrektorral vacakolni
2011. máj. 8. 19:06
 2/4 anonim ***** válasza:
essence 3fázisú korrektora, vagy akármelyik normális korrektor [szerintem a folyékony, ecsetes a legjobb, nem az a "rúzsszerű" ilyen célokra] + púder ( + esetleg alapozó )
2011. máj. 8. 19:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyenek a szemeim,én Astor korrektort használok (stiftes) évek óta,és bevált.
2011. máj. 10. 15:59
 4/4 anonim ***** válasza:
a folyékony alapozó nem fed annyira, mint a stift. menj be egy drogériába és a nagyon jó minőségű korrektorok közt keresgélj (pl. Clinique, YSL stb., de az Astor is jó és a Loreal is), tuti fogsz találni olyat, ami elfedi a karikákat.
2011. máj. 10. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!