Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyi ideig gondolkodtál egy...

Mennyi ideig gondolkodtál egy jelentős hajvágáson, amíg megtetted?

Figyelt kérdés
Milyen hosszú volt, és milyen lett? Kort, nemet írj légyszi!

2013. okt. 26. 09:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Hirtelen felindulásból lett hátközépig érőből rövid, hátul felnyírt. Soha többé ilyet :D

25N

2013. okt. 26. 09:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

1 év. :D Mindig meggondoltam magam, aztán eljött a pillanat, hogy már nem akartam visszatáncolni.

Mell alatt érő hajam volt és olyan áll alá érő hajam lett. :) Nem bántam meg, mert nagyon jól áll, de majd ha megunom, akkor újranövesztem. :)

2013. okt. 26. 09:24
 3/9 anonim ***** válasza:
23N
2013. okt. 26. 09:25
 4/9 anonim ***** válasza:

Derékig érő volt és mell fölé érő lett, de most már mell alá ér. Nagyon ritka volt az alja, ezért döntöttem a vágás mellett. Most már szép sűrű szerencsére :) Pár napot gondolkodtam rajta. Megérte levágatnom.

21/L

2013. okt. 26. 09:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Hirtelen felindulásból,anyám bosszantására.Derékig érőből,váll alá érő.Nem bántam meg,jól áll,azóta is ilyen a hajam.13/L
2013. okt. 26. 10:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Oldalt nyirattam fel, szóval nem az egészet vágattam rövidre, pár hónapot gondolkodtam rajta, váll alá érőből lett pár centis, nem bántam meg.
2013. okt. 26. 11:01
 7/9 anonim ***** válasza:
régebben derékig érőből lett vállig érő, nem bántam meg, de visszanövesztem.
2013. okt. 26. 11:57
 8/9 anonim ***** válasza:

kb 2 napot : ekkor lett derékig érőből vállig érő. Egészséges volt, csupán untam a hosszút.

Most megint derékig érő, amint látom, hogy pár miliméter töredezik akkor azonnal hívom a fodrászt, tehát ilyen esetben meg 2 másodpercig gondolkozom. (hozzáteszem, azért ilyen gyorsan mert az egyik legnagyobb undorom az egészségtelen, igénytelen haj)

19/N

2013. okt. 26. 12:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Én a hát középig érő hajamat vágattam le. Kb. 2 hétig vaciláltam rajta, hogy milyen legyen. Nagyon rövid lett és hátul jól felnyírattam.
2013. okt. 27. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!