Mennyi ideig gondolkodtál egy jelentős hajvágáson, amíg megtetted?
Hirtelen felindulásból lett hátközépig érőből rövid, hátul felnyírt. Soha többé ilyet :D
25N
1 év. :D Mindig meggondoltam magam, aztán eljött a pillanat, hogy már nem akartam visszatáncolni.
Mell alatt érő hajam volt és olyan áll alá érő hajam lett. :) Nem bántam meg, mert nagyon jól áll, de majd ha megunom, akkor újranövesztem. :)
Derékig érő volt és mell fölé érő lett, de most már mell alá ér. Nagyon ritka volt az alja, ezért döntöttem a vágás mellett. Most már szép sűrű szerencsére :) Pár napot gondolkodtam rajta. Megérte levágatnom.
21/L
kb 2 napot : ekkor lett derékig érőből vállig érő. Egészséges volt, csupán untam a hosszút.
Most megint derékig érő, amint látom, hogy pár miliméter töredezik akkor azonnal hívom a fodrászt, tehát ilyen esetben meg 2 másodpercig gondolkozom. (hozzáteszem, azért ilyen gyorsan mert az egyik legnagyobb undorom az egészségtelen, igénytelen haj)
19/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!