Mit tehetnék hajnövesztés szempontjából?
Figyelt kérdés
Régen nagyon kicsit nőtt a hajam, aztán a fél éve befestettem más színre. Azóta nem kell festenem, mert ugyan fakult a színe, de nem nőtt le. Szóval fél év alatt semmit, de semmit nem nőtt(valószínűleg előtte se, csak most feltűnt). Egy hónapja kb. használok rá ricinusolajat, meg ma vettem Bánfi sampont. Bár az olaj miatt se láttam változást- majd egy napos zsírosodásból fél lett, szóval nem jó ilyen szempontból- de kitartóan szeretném folytatni, mert szebb tőle.. Bánfi sampontól várhatok valamit? Jó lenne beszerezni egy szeszt? Annyira szomorú vagyok, hogy egy centit se nőtt, semmitse :(
17L
2013. okt. 25. 22:39
1/1 anonim válasza:
Lassabban nőhet a hajad, ha valamiféle vitaminhiányod van. Lehet, hogy ezt kellene kideríteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!