Hamvasító sampont úgy kell használni mint a normál sampont, vagy először sima samponnal kell hajat mosni, és utánna a hamvasítóval? Balzsamot használhatok utánna?
Ma voltam melíron. (előtte barnás-vöröses-kinőtt-foltos volt). Hát....olyan sárga lett az egész, van ahol világosabb sárga, máshol sötétebb. A fodrász a hamvasító sampont ajánlotta.
Elsőre lesz látható eredmény, vagy több hajmosás szükséges?
..van benne még narancssárga is.
...vagy érdemesebb lenne vennem szőke hajfestéket, és átfesteni a hajam? Ilyenkor ugye csak a szőkét fogja befogni, a barnám marad?
Több hajmosás szükséges, de ilyen kékes árnyalata lesz tőle a hajadnak... :/ Legalábbis, nekem a Schauma-tól olyan lett, másról nem tudok nyilatkozni. Én sima samponként használtam. (egészen addig, míg kék nem lett a hajam, onnantól visszatértem a hagyományos samponra).
Azt viszont semmiképp nem javaslom, hogy megint rámenj a hajadra szőkítővel, mert nagyon károsítja. Várj vele 3-4 hetet. Sajnos a sötét haj ilyen, nem lesz egyből szőke, az hosszabb folyamat. Ha csak melírok vannak benne, akkor gondolom nem is olyan vészesen feltűnő.:)
Köszönöm a válaszokat. :)
Hát....anno is ilyen volt a hajam, és csodálkoztam mitől lett most sárga. A fodrász is tudatában volt ennek, mert ő ajánlotta hogy vegyek hamvasítót. Előtte jeges gesztenye színű volt, de már vagy 3hónapja nem festettem be a hajam, mert terveztem a melírt, és gondoltam sötétebb hajhoz nem jó. Nagyjából már kikopott a festék, a tövemnél eredeti barna (világosabb), máshol meg barnás vöröses árnyalatú volt, de nem sötét. Magamnak festettem, így a hajam jó foltos is volt. :( (a fodrász szerint).
Várok még pár hetet, és visszamegyek egy újabb melírra. Elméletileg olyan szőkítőt használ, hogy színre szívja. Vagyis nem kell utánna még festeni a melírt. Hát most festhette volna, mert a fejem búbján szép világos szőke, oldal meg sötétebb itt-ott narancsos beütéssel. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!