Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Be van gyulladva a köldök...

Be van gyulladva a köldök pc-m. Mit ajánlotok rá?

Figyelt kérdés
2009. nov. 12. 21:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Én Betadine kenőccsel kentem és mindíg fertőtlenítettem!
2009. nov. 12. 21:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Vedd ki sürgősen és törölgesd a lyukat Betadine-os vattával!!!
2009. nov. 12. 21:46
 3/6 A kérdező kommentje:
vegyem ki és ne rakjam vissza??:O
2009. nov. 12. 21:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem menj vissza oda ahol csináltattad!Ott majd megmondják hogy mit kell csinálni vele.Elvégre ő a szakember(ha piercingesnél csináltattad) Egyébként nekem is van és eddig nem volt vele semmi problémám:)
2009. nov. 12. 22:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Szokták említeni a Tetran kenőcsöt, ez gyulladásgátló. Én is ezt használtam a fülemre, mikor begyulladt, bár nekem nem nagyon használt, hátha neked bejön.
2009. nov. 13. 16:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Betadine oldat + 70%os alkohol!!! nekem bevált!!! Ha friss a pc-d akkor ne vedd ki sok időre, mert beforr nagyon hamar... :S Velem is előfordult, hogy este kivettem fürdésnél és elfelejtettem visszarakni... Reggelre beforrt... De nehezen ki át tudtam szúrni a pc-vel... de fájt és utána előről kezdhettem a kenegetést, mert begennyesedett és nagyon fájt... Remélem tudtam segíteni!
2009. dec. 2. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!