Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » SOS! Ezektől valóban nőhet a haj?

SOS! Ezektől valóban nőhet a haj?

Figyelt kérdés

Nos utána olvastam, ha mindennap megeszem a szükséges vitaminokat. Pl mindennap 2 répát, 1 főtt tojást,1paprikát stb amikbe A B C D E vitamin van.. + eddig nem sok vizet ittam max napi fél liter, de ha áttérek a napi 2,5 liter vízhez meg a teához.. Elhagytam a dohányzást(Ez lényeges egyátalán?!)

+ Ricinusolajjal kenném hetente 2x a hajam attól 2 hónap alatt nőhetne látványosan??? Mindenem a hajam szeretném ha szép lenne újra. És még az a kérdésem hogy van itthon 1 dl ricinusolaj az kb hány alkalomra lesz jó? KÖszönöm a válaszokat

2013. okt. 24. 11:14
 1/5 Szafica ***** válasza:

Szerintem hetente csak egyszer használd. Nekem mivel hosszú a hajam 1 dl maximum 3 alkalomra elég.

Nem hiszem,hogy nagyon látványosan nőne, bár ez attól függ, ki mit tart látványosnak...

2013. okt. 24. 11:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Nekem extrán keveset nő a hajam. kb havi fél centit, vagy annyit se ha letörik.. Szóval 4-5 centi hatalmas változás lenne:)
2013. okt. 24. 11:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Ezek fontosak nagyon a hajhoz, ezek nélkül a vitaminok nélkül gyengébb lehet és lassabban nőhet.

Örülök, hogy te a belső táplálásra is figyelni akarsz, mert tényleg nagyon fontos!. Én 3 éve írok hajnövesztős naplót és idén jöttem rá, hogy mennyire fontos is ez. Sokkal többet el lehet érni vele, mint a külsőleg használt dolgokkal.

Amit én nagyon tudok neked ajánlani, az a köles, lenmag és zabpehely, de főleg a köles. Ezeket be lehet szerezni Herbáriában, Dm-ben, Rossmannban vagy hipermarketekben is. 500 g köles 350 Ft körül van és minimum 1 hónapig elég. A másik kettő is hasonló áron van, tehát a 3 csomag 1-1,5 hónapra 1000 Ft.

Nagyon nagy vitamin tartalma van ezeknek. Minden nap kell enni. Kölesből naponta elég olyan 25-30 g, lenmagból 1, maximum 2 evőkanál, zabpehelyből szintén 1-2 evőkanál.

Ha van esetleg kérdésed, nyugodtan írj privátot :)

2013. okt. 24. 12:11
 4/5 anonim válasza:

Amitől szerintem nőhet:

A vitaminok amiket mondasz nagyon jók, meg a len, köles és zabpehely is. Én még szedtem mellé multivitamint (Centrum Multivitamin nagyon bevált).

Ricinust én nem használtam, talán egyszer, mert alig bírtam kimosni, de az is állítólag jó nagyon.

Nekem még attól nőtt meg nagyon, hogy a végét levágattam kb 3-4 havonta 1-2 cm, és utána nagyon keveset vasaltam/sütöttem, hogy ne törjön. Emellett fujkáltam sokat a végét töredezés elleni hajápolókkal, ebből rengeteg fajta van (én Elséve-t használtam).

Szóval szerintem nagyon fontos a belső ápolás, de a külseje ugyanúgy. Nekem nagyon látványosan megnőtt a hajam ezektől.

2013. okt. 24. 18:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. En is elhagytam minden karosat. Hajvasalot, hajszaritot nem hadznalok mar, hajlakkot sem. Mostantol hajhabot fogok hasznalni egyedul h gondorebbnek ezaltal tobbnek tunjon az amugy lelapulo hajam. Annyi sikertortenetet olvastam a ricinusolajjal, de szkeptikus vagyok ez ugyben. Mindegy torekedem a hajam szepsegere, es hogy ezaltal egeszsegesebb is legyek.
2013. okt. 25. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!