Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok ti mit csinálnátok ha...

Lányok ti mit csinálnátok ha utcán/buszon/strandon valaki levágná a hajatok?

Figyelt kérdés
vagy történt már ilyen veletek ?

2013. okt. 23. 21:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%

Nem vagyok sem idegbeteg,sem sírós lány(1 évben egyszer sírok,jobb esetben),de a hajam az szent!

Szóval néhány variáció amit elképzelhetőnek találok:

sírnék

üvöltenék

megkeresném az illetőt,és félholtra verném(ha szerencséje van).

Persze ez több mindentől függ.Mennyit vágott le,milyen okból,mennyi idős,normális épelméjű ember-e.

2013. okt. 23. 21:57
 2/17 anonim ***** válasza:
88%
Közölném vele, hogy élete legutolsó hibáját követte el, majd valóra is váltanám.
2013. okt. 23. 21:59
 3/17 anonim ***** válasza:

Oviban egyszer egy fiú levágott a hajamból egy jókora darabot. :(((

Amúgy nem tudom, felpofoznám, az biztos. Meg elmennék valami fodrászhoz, hogy mentse a menthetőt.

2013. okt. 23. 22:01
 4/17 A kérdező kommentje:
1 válaszoló : Ha mondjuk 20 év körüli normális ember aki levágott kb 30 centit azzal mit csinálnál ? azzal megbocsátóbb vagy dühösebb lennél ?
2013. okt. 23. 22:02
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Elvenném tőle az ollót/kést, és megtanítanám arra, hogy mit illik és mit nem.

Aztán letölteném a börtönbüntetésem.

2013. okt. 23. 22:08
 6/17 anonim ***** válasza:
86%

"20 éves normális ember"

Aki levágja a másik ember haját az utcán az NEM normális és nem bocsájtanék meg neki. Tuti nekiállnék üvölteni vele és sírnék is. Sajnos, ha ideges vagyok, akkor sokszor sírni kezdek. :D Nem tudom ilyen esetben lehet e rendőrt hívni, de elgondolkoznék rajta, vagy egy jó alapos verésen csak, hogy ő is érezze már a törődést ne csak én. :)

2013. okt. 23. 22:11
 7/17 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

A kedves utolsó hozzászóló tökéletesen kifejezte magát helyettem is. =)

2013. okt. 23. 22:11
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Tuti nekimennék teljes erőből, rendesen összeverném ahogy azt illik. És nem azért mert annyira érdekel a hajam, mert bánom is én hogy vállig ér vagy derékig... de egy idegen ne nyúljon már hozzám, főleg ne vagdossa a hajam.
2013. okt. 23. 23:02
 9/17 A kérdező kommentje:
8-as tegyük fel ha én most megkérdezném hogy levághatom e a válladig a hajad bele mennél ? :D
2013. okt. 23. 23:14
 10/17 anonim ***** válasza:
80%
semmiképpen sem normális az az ember, aki arra izgul, hogy más haját a tudta nélkül levágja. BETEG az erre illő szó szerintem. Valószínűleg pszichiátriára küldeném, ide már a pszichológus is kevés szerintem-
2013. okt. 23. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!