SOS! Mennyi odeig hagyjam rajta ezt a hajpakolast es mennyire lehet hatasos?
szia :) ricinus olajat szerintem ne keverd össze semmivel és azt 3-4 órát kell a hajadon a hagyni :)
a sima pakolásokat olyan fél órára :)
2. válaszoló vagyok. Én használtam 2x. Egyszer 10 hónapon keresztül, másodszor 3 hónapon keresztül. Nekem nem nőtt semmivel sem a hajam, inkább kihullott, hogy a fejbőrömre tettem. Tavaly márciusban hagytam abba a 2. kúrát. Most 1,5 év elteltével már a vállamig visszasűrűsödött a hajam, látni hogy lejjebb ritkább. Szóval tényleg látszik, hogy hullott tőle a hajam, de az a lényeg, hogy nőnek új szálak és szépen sűrűsödik vissza.
Nekem ami hajnövesztésre bevált, az a DM-es hajvitamin, a fejbőrmasszázs és a rozmaring illóolaj cseppek a samponba.
Olajat most is használok, viszont extra szűz olívaolajat, de csak is a hajam alsó részére. Igyál sok folyadékot (naponta minimum 2,5 litert) és étkezz egészségesen. A belső táplálás sokkal fontosabb, mint a pakolások, de azért vigyázz a hajadra és ápold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!