Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ilyenkor mit lehet csinálni?...

Sz.... kérdése:

Ilyenkor mit lehet csinálni? (tobbi lent)

Figyelt kérdés
Sziiasztok!(:Kis ovis korom ota egymero pattanasos az arcom..mindenki mondja hogy nyugodjak meg 'most vagyok abba a korba vagyok'meg stb de ez nem ><nem most kezdodott es ez mar tuti nem egezseges.:(Voltam mar kozmetikusnal is nem egyszer de csak meg durvabb lett.Komolyan ilyesztgetni lehetne velem :(A multkor egy no is beszolt az utcan h mitcsinaltam az arcommal :@@jajj..Lecci segitsetek..

2013. okt. 21. 17:10
 1/8 A kérdező kommentje:
ja es 13/L
2013. okt. 21. 17:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha zsíros a bőröd akkor babahintőport, ha száraz akkor Neugranormont tegyél az arcodra. Napi kétszer mosd meg az arcodat és a kezedet is mosd rendszeresen naponta többször is. Ne nyúlj hozzá csak ha tele van a miteszer/pati. A párnahuzatod és a takaród huzatát is cseréld hetente (mosd ki). Fontos hogy sokat relaxálj/meditálj, nyugodt legyél és sok vizet igyál, sok zöldséget, gyümölcsöt egyél. Arcpakolásokat találsz neten is. Ajánlom a zaccos arcpakolást és az uborkást a zaccos után.
2013. okt. 21. 18:16
 3/8 A kérdező kommentje:
koszonom ..es az idegesseg mert szabályozza hogy van e vagy nincs ?:o
2013. okt. 21. 19:04
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia! én 34 éves vagyok, és teljesen egyetértek az alábbi cikkel, meg amit Szendi Gábor ír a paleolit táplálkozással kapcsolatban. [link]

A tejet, tejtermékeket hagyd el tejesen, kb. fél év kell, míg kimegy a szervezetből, és még pár hónap míg a pattik is lecsökkennek. Elég magas gyulladásszintet okoz a szervezetben. A paleolit étrendről most részletesebben nem írok,mert utána tudsz olvasni Szendi Gábor honlapján, de lényeg, hogy a zsírok (disznózsír, vaj) barátok, az étolaj, tej, cukor és fehérliszt (péksütik) ellenségek. (A 3 nagy fehér ellenség: liszt, cukor, tej).Reggelire tojás,banán, tea, kevés kenyér,sok retek, délben zöldségleves, hús és köret, vacsorára is hús (akár zíros is lehet) + köret a preferált. Persze menzán nagyon nem lehet válogatni. A köretnek rizst javaslok, nem tésztát. Emellett meg tízórainak, uzsinak egyél meg minél több gyümölcsöt.A savanyúságnak adott céklából , uborkából, salátából pedig dupla adagot, mint eddig.A zsíros kenyér is jó kaja, ha sok retket, hagymát, paprikát , parit eszünk hozzá.Anyudat kérd meg, hogy ne tésztát, hanem inkább rizset csináljon vacsira. Van egy krém, amit gyógyszertárban lehet elkészítettni: 3%-os szalicilsavas kenőcs. Receptje: 30 gramm vazelin + 1 gramm szalicilsav. 350 Ft. Ezzel kell kenni éjszakára az egész arcot hetente 2-3szor, vagy többször. Eleinte kell egy kis türelem, 1-2 hét, míg meglátszik a hatása.De emiatti enyhesége miatt folyamatosabban is lehet majd használni. A szalicil gyulladáscsökknető, fertőtlenítő,a bőrt elég mélyen meg fogja újítani fél éven belül, miközben azért viszonylag hidratált kinézetű lesz. A krém zsír kinézetű, de nyugi, ebből ne vonj le következtetést, nem okoz további pattikat, sem miteszereket sem, sőt felnyitja őket.

Ez olyan "csodakrém", hogy fél év múlva környezeted fogja kérdezni, hogy mit használsz. Anyámmal is ez történt kamaszkorában. (Meg velem is még középiskolában.) Egyébként az Aspirin is egyféle szalicilsav, vannak akik aszpirines maszkot szoktak magukra kenni, de ha van egy ilyen krémed, akkor nem kell a maszkkészítéssel bíbelődni.

2013. okt. 22. 09:47
 5/8 anonim ***** válasza:
a legfontosabb a tej és tejtermékek kerülése, ritkán fogyasztása(heti 1 Túró Rudi maximum), néha sajt, ha éppen kerül a szendvicsbe, az még elmegy, de inni semmiképp sem szabad
2013. okt. 22. 11:00
 6/8 anonim ***** válasza:
kakaót sem :)
2013. okt. 22. 11:01
 7/8 anonim ***** válasza:

ez a jó cikk:

[link]

2013. okt. 22. 11:04
 8/8 A kérdező kommentje:
hat koszonom..hust semmifele keppen nem fogok enni mivel vega vagyok:) (errol most ne nyissunk vitat )a tejtermekeket meg hanyagolom..:)
2013. okt. 22. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!