Milyen sampont, ajánlanátok zsíros hajra? Balzsam?
Baba 2in1 Sampon és Balzsam Minden Hajtípusra
Gliss Kur Oil Nutritive Balzsam
Szia, én azt tapasztaltam, hogy közel sem mindegy miért zsírosodik a hajad, ennek lehet millió oka, pl.: ugye a genetika, amivel nem nagyon lehet mit kezdeni de emellett okozhatja akár a helytelen táplálkozás, akár a fejbőr fertőzése, gomba (főleg ha mellette korpásodik is). Szóval első körben megpróbálkoznék egy hajvizsgálattal/bőrgyógyásszal.
Ha mégse mennél el, akkor is lehet, hogy érdemesebb gyógyszertári/drágább samponba beruházni, nekem azok váltak be. Emellett pedig használj valamilyen hajszeszt (zsíros hajra valót), vagy higítva citromot tegyél a fejbőrödre, esetleg almaecettel öblíts. A tördezés ellen meg csak a hajvégekre tegyél pakolást/balzsamot és hagyd is a hajadon egy ideig, ami még nagyon hasznos és csodát tesz az argán olaj (szigorúan csak a hajvégeket kell bekenni vele).
Végső esetben próbálj ki száraz sampont, ha nagyon muszáj és nem tudsz hajat mosni az is segíthet.
Szia !
próbáld ki ( ha még nem pródbáltad ) s
a csalán sampont az sokat segít a zsírosodás ellen. Én egy gyógyszertárból vettem..de DM-ben is biztos van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!