Tej + élesztő pattanások ellen! Milyen gyakran kell vagy lehet használni, hogy közben ne tegye tönkre a bőröm?
sziasztok. a tej a pattanások jóbarátja. belülről legalábbis biztosan. azt nem tudom, hogy küldőleg használva hogy fejti ki hatását. én az élesztőt eszem is, és pakolm is az arcomra, radírozás után, és nem tejjel, hanem paradicsim levével keverem össze, hogy pakolás állagú legyen.
itt egy cikk a tejtermékek bőrre gyakorolt káros hatásáról
még egy bevált módszer: teafaolaj [link]
nekem teafaolajas fogrémem van - este bekenem a patikat és a pörsenéseket, gézlap rá, és ráragasztom. reggelre látszik a javulás, szebb, tisztább a bőr.
meg persze biztos ti is tudjátok, hogy sok folyadék, kevés fűszers-csípős-zsíros étel, sok zöldség-gyümölcs-vitamin.
szóval vannak módszerek, én is most, 28 éves korom körül lettem igazán pattanásos. (korábban a fogamzásgátló tabletta ebben is segített-tiszta volt a bőröm tőle) szóval vannak módszerek, csajok, hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!