Egy kozmetikus tud valamit tenni az arcon lévő barna, vörös hegek ellen?
"De ha egy hírességnek heges az arca, el tudja tüntetni... Ők hogyan csinálják?"
Profi sminkesekkel...
Sajnos tényleg nem nagyon tudsz vele mit kezdeni. :/
Mikrodermabrázió vagy savas hámlasztás javíthat rajta, de ezek elég drágák és mezei kozmetikusok nem csinálják.
Nekem is sajnos ez a problémám, majd valamilyen hámlasztást ki akarok próbálni, ha már nem jönnek elő újabb pattanások és lenyugszik a bőröm. Addig olyat szoktam csinálni, hogy vágok egy kis darabot citromból, szórok rá szódabikarbónát, kicsit megnyomkodom a citromot, ettől felpezseg rajta a szódabikarbóna. Ezzel szoktam a megtisztított arcom áttörölni, a foltokra kenek a szódabikarbónás pasztából és rajta hagyom kb. negyed órát. Nekem ez picit világosított a hegeken, persze el sajnos nem tűntek. Állítólag nyers krumpli is jó lehet rá, azt még nem próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!