Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Rosszul sikerült hajfestés...

Rosszul sikerült hajfestés után lehet festetni másnap ujra?

Figyelt kérdés
Világosszöke hajambol aranyfényü sötétszökét szerettem volna de világos szürkésbarna lett. Másnap szabad menni vele fodrászhoz vagy azt fogja mondani hogy koptassam legalább pár napot?
2013. okt. 18. 03:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem újra festették másnap.
2013. okt. 18. 06:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Elvileg 2 hetet kell várni, mert árthat a hajnak (főleg ha teljes festés)
2013. okt. 18. 15:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem ajánlatos, de én kétszer is jártam így. Egyszer a fodrász mondta hogy menjek vissza, igaz, nem másnap, hanem 2 nap múlva. Egyszer pedig házilag festettem másnap mert nem fogta be a hajamat és botrányosan néztem ki.
2013. okt. 18. 16:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is rontottam már el így a hajam, még kérdést is írtam ki rá.:)) A gyakorlatban minden fodrász befesti újra, akár még aznap is, maximum több pakolást, balzsamot meg miegymást tesz rá. Én másnap újrafestettem, sőt még előtte újra is kellett szőkíteni, szóóval... Gondolhatod hogy féltem, meg minden, de végül nem lett semmi baja a hajamnak. Ha nem csinálsz ebből rendszert akkor simán újrafestheted.
2013. okt. 18. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!