Mi a véleményetek a hüvelyes hajhosszabbításhoz?
Olyasmi mint a mikrogyűrűs, csak a fém karika helyett egy kis cső (hüvely) rögzíti a póthajat az igazihoz.
Vékonyszálú, sérülékeny hajhoz nem a legideálisabb.
Előnye hogy szabadon mozog vele a haj, szóval fel elhet kötni magas copfba vagy kontyba is és tartós. Akár hónapokig is fent lehet.
Hátránya hogy drága feltetetni, sokáig kényelmetlen vele aludni(amíg le nem nő 1-2 centit) és valamennyire ez is töri a hajat.
Én a ragasztós hajhosszabbítást tartom a legjobbnak. Igaz hogy csak 1-2 hetet bír, viszont nem kell szakember hogy újra feltedd, nem igényel drága speciális anyagokat, nem károsítja az igazi hajat és szinte észrevehetetlen, mert közvetlen a fejbőrhöz van illesztve a tresszsor. Teljesen lapos, kitapintani is alig lehet.
Nem igazán ismerik Magyarországon. Én is a Youtube-ról tanultam meg
A felhelyezés kb 10 perc, a levétel meg kb 20. Egy héte ennyi simán belefér. Más tartós hajhosszabbításoknál is rá kell ennyit szánni a dologra.
Ebben a videóban a csajnak pont vállig érő haja van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!