Lehet ilyet csinálni? Kapni? ( pls HELP :D )
A lényeg hogy sötét barna hajam van...DE feketére szeretném festeni ,csak ideiglenesen olyan hajfestéket keresek ami rajta marad 3-5 mosásig...Nem akarom végleg befesteni mert ha nem áll jó akkor az cumi :D Szal ha vki tud egy jó márkát vagy van erről tapasztalata kérlek írjon itt vagy üzenetbe :D
13,5/L
minek írod a kulcs szavakhoz a psp-t? -_-
DE ha már itt vagyok hülyeség ne b@**d el a hajad festék csak tönkre teszi
Egyedül az ilyen kimosható színes hajlakk ami kijön tényleg, ezt kipróbálhatod, egy mosás és ki is jön.
Ha kicsit tartósabbra vágysz akkor Directions hajszínező... ez fokozatosan kopik ki minden hajmosásnál. Ezeket fodrászkellékesben tudod megvenni.
A bolti hajfestékek, hajszínezők mind megmaradnak a hajban, hiába van rájuk írva hogy mondjuk 10 mosásig tart... nem így van.
1. válaszoló...MERT AKAROM!Jobban tetszene és igen ilyen fiatalon...Már megbocsáss az én életem :D
2. Azért írom oda ,mert arra sokan keresnek rá vagy nem tom mert kedvem van :D És iggen is elbszom ha így akarom...
3.köszi na végre aki nem kotnyeleskedik a magán életemben
4. KÖSZI KÖSZI KÖSZI :D
szóval emó vagy és kéne az imidzsedbe. :D Mindig nevetek mikor kislányok nagynak akarnak tűnni. 13,5 éves vagyok nem ám 13 !!! Ennél már csak az a jobb mikor 4 hónap 12 nap múlva betöltöm a 16-ot!!! :)))))
Amúgy meg fodrászkellékesnél érdeklődj (ne bolti szart vegyél), az hogy milyen hajszínező jó neked függ a hajad színétől jellegétől... És véletlen se otthon csináld hanem fodrásznál mert elcseszed :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!