Ilyen hajból, hogy lehetne ilyet csinálni?
Figyelt kérdés
Most ilyen:
és ilyet szeretnék:
balzsamozom, ápolom de akkor is inkább hasonlítok egy szétálló bokorra. Nem egységes, törik, és össze vissza áll :(
2013. júl. 31. 09:34
1/5 anonim válasza:
én ezt használom és nagyon jó!Hajmosás után,törölközőzáraz hajadba spricceld mindenhova és dörzsöld a hajadba a kezeddel.Utána szárítsd meg a hajád.Aztán másnap ha úgy gondolod fújj még rá,megszárad.Nem lesz zsíros hatásu a hajad töle.
2/5 anonim válasza:
a samponbol ezt ajánlom:
3/5 anonim válasza:
a leges legjobb hajbalzsam az ez:
4/5 A kérdező kommentje:
Samponbol vagy H&S-t használok (korpás,hulló hajra) vagy Palmolive (festett hajra való)-t , a balzsamom pedig ilyen
2013. júl. 31. 10:21
5/5 anonim válasza:
én a gliss kur balzsamot ajánlanám, samponból a H&S, mert attól nekem gyorsabban nő a hajam, nem viszket tőle a fejem... és a gliss kur pumpás balzsamját amitől írtó puha lesz a hajad :) hajvégápolót nem ajánlanék mert az szinte tömény szilikon ( én műanyagnak nevezem) amitől idővel a haj még szárazabb lesz. én is leszoktam a szilikonos hajvégápolóról és sokkal szebb és puhább a hajam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!