Sötétbarnára festett hajból hogyan tudok középbarnát csinálni?
Figyelt kérdés
Eredetileg ilyesmi:
De 2x lett ilyesmire festve:
Tehát most olyan sötét, hogy már majdnem fekete. :)
Szeretnék ilyen színű lenni:
[link] (Első lány)
Vagy ilyen is jó lenne:
Vagy ilyen:
Melyik lehetséges? Mindegyik?
És hogyan?
Ha csak simán veszek ilyen színű festékeket, akkor nem fogja befogni, igaz?
Ha szőke hajfestéket használok, akkor milyen színű lesz a hajam?
Sajnos fodrászhoz nem tudok menni!!
És még lenne egy kérdésem!
Milyen gyakran lehet újrafesteni a hajat? Csak mert 1 hete festettem be, de már szeretnék megválni tőle...
Előre is köszönöm a válaszokat!
2013. jún. 19. 19:48
1/5 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam,hogy 16/l.
2013. jún. 19. 19:50
2/5 A kérdező kommentje:
Oh, és nem is szeretném nagyon tönkrevágni a hajamat! Elég gyenge szálú...
2013. jún. 19. 19:51
3/5 anonim válasza:
hasonló cipőben járok, mint te, csak én feketére festettem a hajamat. Most sötétbarnával kenem. Legegyszerűbb az lesz, ha teheted, nem fested most nyáron, hogy kopjon a festék, vagy próbáld ki a c-vitaminos hajpakolást (ez leszvja a festéket, olvass utána). Vagy fested a lenőtt részeket a kívánt színnel, aztán később ráfestesz a teljes hajhosszodra, de a világoisabb festék nem fogja be a sötét részeket, esetleg foltosan,.
4/5 anonim válasza:
Ez házilag rengeteg idő, pénzt, bajlódás. Foltos leszel, vörös, csúnya, szóval mindenképp fodrásszal csináltasd. Ne tedd tönkre otthon a hajad. Ehhez le kéne szívatnod és utána festeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!