Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A szoláriumba ruha nélkül...

A szoláriumba ruha nélkül kell lenni vagy fürdőruhába? Sos!

Figyelt kérdés

2013. okt. 16. 11:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
ahogy a fizető, a szolgáltatást igénybe vevő vendég parancsolja, óhajtja...
2013. okt. 16. 11:16
 2/5 anonim ***** válasza:
En ruha nelkul szoktam. Legalabb is addig mig ram nem szolnak a tobbiek a varoban.
2013. okt. 16. 11:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Ruha nélkül...
2013. okt. 16. 11:40
 4/5 anonim ***** válasza:
50%

Nagyon sok helyen ruha nélkül kell lenni. Nem szólnak azért ha valaki kis bikiniben mászik bele de volt amikor rám szóltak mert fémek voltak rajta és nehogy felkarcoljak vele valamit. Akkor meztelenül másztam bele, ezért is vettem olyan bikinit ami viszonylag keveset takar rajtam és semmi fém nincs rajta de csak alsót veszek fel.

Viszont szaunába az esetek 99% ába nem szabad ruhát viselni csak törölközőt dobhat magára az ember, sőt olyan helyen is jártam ahol rám szóltak hogy csak meztelenül lehet bemenni tehát törölköző sem lehetett rajtam! Az kicsit furcsa volt a sok idegen közt bár külön volt női, meg férfi rész meg külön egy amolyan privát amit csak családoknak, pároknak adtak ki na oda mehetett nő is meg férfi is ha úgyvolt.

2013. okt. 16. 11:52
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan, hogy kell, abban vagy, amiben akarsz.
2013. okt. 16. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!