Ekkora hajtömeggel fonáson/copfon kívül szerintem nem sok mindent tudsz kezdeni, hacsak nem akarsz kb. napi egy órát rászánni.
2013. okt. 15. 22:10
2/10 anonim válasza:
szerintem az olyan hajtól mint neked nincs szebb :P
3/10 anonim válasza:
Befonva, begöndöríteni, tépettre levágni,
4/10 anonim válasza:
rossz kategória cicavirág
2013. okt. 15. 22:13
5/10 A kérdező kommentje:
Tépettre vágni nem akarom. Göndörítésen túl vagyok. :)
Tudom hogy nem a legpontosabb kategória, de itt legalább kapok választ. :)
2013. okt. 15. 22:14
6/10 anonim válasza:
Szerintem is vágasd le egy kicsit, ekkora hajjal nem lehet mit kezdeni úgy, hogy hétköznapi legyen.
2013. okt. 15. 22:44
7/10 anonim válasza:
fesd be úgy, hogy amikor göndöríted akkor előre jön a festett szín. vagy ombre, de ekkora hajjal már olyan fonásokat tudsz csinálni hogy elég érdekesek lehetnek. ha felkötött kontyba sztem az is elégé ütős lehet
2013. okt. 15. 23:09
8/10 anonim válasza:
Vannak kifejezetten olyan youtube csatornák ahol extra hosszú hajú nők adnak tanácsot a mindennapokhoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.