Elalszom a halyam és utána nembirom megcsinálni, miért?
Figyelt kérdés
ilyen halyat akarok:
de mindig elalszom, mindij jobb oldalamon alszok és kiáll arra a halyam, én minden reggel sima meleg vizzel megmosom a halyam de utána is eláll....módszerek? (olyasmi hosszú halyam vab mint a képen, kicsit rövidebb...
2013. okt. 13. 13:46
2/10 anonim válasza:
szerintem reggelente a helyesírási szótárral a kezedben fésülködj!
3/10 anonim válasza:
Tudok egy jó tippet: minden reggel dörzsöld át a fejed ezzel:
4/10 anonim válasza:
Fujj de guszuttalan az a gyerek a képen :D ha meglátom, mindig egy brokkoli jut róla eszembe. Haly :DDDDDDDDD
5/10 anonim válasza:
Szerintem az én hajam is égnek állna ha ennyire nem tudnék helyesen írni..
6/10 A kérdező kommentje:
14 vagyok, helyesírási problémákkal (születési rendellenesség) nemgondtollam volna hogy ezen fogtok fennakadni... segítséget vártam...
2013. okt. 13. 15:04
8/10 anonim válasza:
Hogy lehet helyesírási problémákkal születni?:D
9/10 anonim válasza:
Így lehet haly-esírási problémákkal születni! :D
10/10 anonim válasza:
hajlakk? :D
amugy meg vannak olyan rendellenességek, pl van aki a matekot nem érti, akármennyire nyomja is, vagy a diszlexia.. de azért ha már kiirsz valamit.. google a barátod :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!