Avon hajsamponok jók?
Figyelt kérdés
2009. nov. 10. 14:29
2/11 anonim válasza:
Nekem nem jöttek be, tök kemény lesz tőlük a hajam.
3/11 A kérdező kommentje:
Melyik fajtát érdemes választani?
2009. nov. 11. 17:37
4/11 anonim válasza:
Nekem a Winter Restor bevállt. :) Meg azok a folyékony izék:D és kifésülő sprayek. Tök simán siklott a hajamon a fésű :)... Na ezt jól megmondtam :D
5/11 A kérdező kommentje:
Köszke :)
2009. nov. 14. 12:54
6/11 anonim válasza:
Se Avon se Oriflame termékeket nem érdemes használni....olcsók és minőségtelenek....régebben Avon Tanácsadónő voltam, és sajnos meglepődtem hogy mennyire rosszak. Rengeteg terméket visszaküldettek velem, és nem is csoda mert nemértek semmit. Inkább vásárolj minőségit, a Dm-ben vagy a Rossmann-ban. Rengeteg termék ugyanannyiba kerül és sokkal jobbak, nagyobb a választék, és nem kell napokat vagy heteket várnod arra hogy megvedd őket mert helyben megtudod.
7/11 anonim válasza:
igaz hogy régebben próbáltam őket, de akkor nem jöttek be. hamar bezsírosodott a hajam.
8/11 anonim válasza:
Nekem bejönnek az Avonos samponok! Többfélét próbáltam már, egyikkel sem volt semmi gondom. Szerintem a hajtípustól is függ, ha problémásabb a hajd, akkor valószínű a drágább, és minőségibb terméket érdemesebb választanod. Jelenleg AVON-os spray hajbalzsamot használok, mandula illatút, és nagyon meg vagyok vele elégedve! Ráadásul csak 3-400 Ft...
9/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon jók, viszont nem olcsók. Én olcsó alatt az Eurós boltban kapható samponokat, vagy a különböző boltok saját márkás termékeit értem. De az AVON-os samponok szerintem minőségiek is.
10/11 anonim válasza:
Nekem a naturals hajápolók jöttek be :)
A mandulás nekem is a kedvencem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!