Száraz sampon zsíros hajú lányoknak. Itt!?
Csak egy tippet szeretnék megosztani veletek, ami akár nektek is beválhat.
Ezzel a recepttel kicsit kitolható a hajmosás, mert szerintem nem egészséges ha gyakran mossuk,ráadásul a boltban árult száraz samponok is vegyszerek. SZóval itt egy recept amit én is szoktam alkalmazni:
szükség van kukoricakeményítőre ez a legfontosabb összetevő ugyanis ez az ami felszívja a zsírt, továbbá kakaóporra ha barna hajú vagy szőkék kihagyhatják (vörösre , feketére nem tudok megoldást) és fontos hogy cukormentes legyen én holland kakaóport használok, illetve szódabikarbonát is rakok bele(nem mindenkinek válik be vkinek szárítja a fejbőrét.). Mindenből egy kis mokkáskanálni de lehet variálni az arányokat.
Szóval miután összekutyulom jól kifésülöm a hajamat és tincsről tincsre egy ecset segítségével felviszem vékonyan a port.Mivel poros dolog így fürdőszobában érdemes csinálni. Rajta kell hagyni mint 5-10 percig, utána egy sörtés kefével vagy hajszárítóval el lehet távolítani a maradékot.
Én este csinálom és reggel szoktam kifésülni, hozzáteszem a felvitelné oylan matt szürke hatású lehet a haj de ez később a felesleg lekotrásával eltűnik.
Felhívom a figyelmet arra hoyg érdemes magadat lecsekkolni az ablaknál természetes fénynél hogy nem lett véletlenül olyan az arc vagy a fül környéke. Szerintem esőben barna folyadékként lefolyhat a fejről úgyhogy nedves időben érdemes védeni a fejünket vagy ne használjuk olyankor. Én még szoktam a végén illóolajat is rakni a hajamra (nem a fejtetőre és nem bele a porba) hogy jobb illatú legyen.
Szóval egy próbát megér én így 2 nappal tolom ki a hajmosást de utána is bírná de azért egy héten egyszer csak meg kell mosni.
itt van több link is ami ezzel kapcsolatos, másfajta összetevőkkel is ajánlja
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!