Mért van az ha leborotválom néha kiütéses lesz?
Figyelt kérdés
15/F2009. nov. 9. 22:35
11/21 anonim válasza:
Egy kis HCl is megteszi :D
Vicctől eltérve,igen,a bőröd majd hozzászokik. Remélem habbal borotválod. :D
12/21 anonim válasza:
testápolót javasolok.Azzal elvileg csökkented a irritációt borotválkozás után
13/21 anonim válasza:
Nem kell aggódnod... A borotvát mindig tartsd nedvesen, legyen jó rozsdás, esetleg a fikusz virágföldjében tarthatod, ott nem szárad ki. A tetanusztól meg ne fossál, nem halsz bele. Ja, a kiütés meg az AIDS első jele, nézz utána wiki-n, csöcs.
14/21 anonim válasza:
Bazz, ennyi hülyét! :D
Be ne kend sóval, mert összesz@rod ott helyben magadXD
Amúgy ezzel tényleg nem lehet mit csinálni, majd idővel megszokja a bőröd, vagy nem borotválod le teljesen és hagysz rajta valamennyit úgy 2 mm-t.
15/21 anonim válasza:
lehet kapni szörtüsző gyulladást csökkentö krémet.. naponta kenem,nekem alig van.tök szép pinám lett tőle.ápoltabb..
16/21 anonim válasza:
Meg borotválkozás közben forró vizet engedsz csapból és azzal mosod borotvát, amit ugye amúgy is megteszel! az fertőtleníti. Meg aztán meg is mosod és persze használsz borotvahabot.
17/21 anonim válasza:
Na szóval hogy valami értelmeset is kapj!
Én úgy csinálom mindíg hogy bemegyek a zuhanyzóba bekenem tusfürdővel várok egy picit utána megengedem a vizet alátartom a kis p..t :D és elkezdem borotválni,tehát folyamatosan folyatom rá a meleg vizet :)
És nekem ez használt :$
Remélem tudtam segíteni :)
18/21 anonim válasza:
nullásgéppel told le a csumát és kész! (hajnyíró)
Csak az a gáz h néha viszket :S
19/21 A kérdező kommentje:
lol a sok barom azért aki értelmeset írt annak köszi
2009. nov. 10. 13:56
20/21 anonim válasza:
hát mivel lány vok nemtom használ e a tanácsom de nekem is tele volt piros pötyikkel a szeméremdombom...máshol nem csak ott...de testápolóval elkezdtem kenegetni és mivel a piros pötyik azért jelennek meg első sorban mert száraz a bőr és könnyebben megsérül...mind1 a lényeg h elmúltak :D rem tudtam segíteni! puxa^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!