Mit tegyek ha kiütéses a fenekem?
Figyelt kérdés
nemtudom mitől van ez de nagyon zavar mert szeretném hordani a tangás bikinimet de nem akarom megvakítani az embereket:D2011. júl. 15. 01:39
1/4 anonim válasza:
Nekem is vannak néha kiütések a fenekemen. Ne röhögj ki, de néha bekenem arctonikkal, az elmulasztja . De amúgy tuti nem olyan feltűnő, hogy mindenki észrevegye!
2/4 anonim válasza:
tojássárgája, ecet, tejfől, csipetnyi só. keverd össze őket. a tojássárgája szebbé teszi a bőrt, az ecet lúgosít, a tejfől nyugtatja a bőrt, a só pedig tisztít. remélem segít!
3/4 anonim válasza:
Nekem is évek óta olyan, én azt ajánlom, hogy otthon (vagy valahol, ahol nem látnak sokan...) napozz rá először tangában, de ha sokszor használsz oda bőrradírt, az is segít. Utána jól kend be testápolóval (lehetőleg valami természetesebbel, ami nincs tele illatanyagokkal meg színezőkkel...).
+ 1 jó tanács, bár senki sem kérte: ne hordj tangás fürdőruhát, mert rém közönséges. Próbáld ki a féltangás fazont, ha már mindenáron. Ne akard, hogy a strandon mindenki csak egy s*gget lásson belőled :)
4/4 A kérdező kommentje:
féltangásom van bocsii:D
2011. aug. 6. 00:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!