Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Más is járt már így vagy csak...

Más is járt már így vagy csak én vagyok ilyen balek/szerencsétlen?

Figyelt kérdés

Egyik osztálytársammal kitaláltuk, hogy elmegyünk egy fodrászatba hajat egyenesíttetni. 5000 forint volt, amit furcsállottam, mert azt hallottam, hogy ennél jóval drágább, de gondoltam, legalább olcsóbban megúszom. Nem konkrétan azzal a fodrásszal beszéltem meg, hanem aki csinálta, hanem az ő főnökével: ő azt mondta, hogy olyan, mint a dauer, 5-6 havonta kell újra egyenesíttetni, ahogy nő le. Ellenben amikor már kész volt a hajam, a fodrász mondta (még csak nem is nekem, egyik kollégájának csak úgy elejtette ezt a megjegyzést), hogy 6 hétig tart. Kértem vágást is, mivel úgy sem volt drágább (gyanakodhattam volna, ez azért már sok a jóból), sokat vágott és nagyon csúnyán. A lépcsőzetes vágás olyan lett, mintha kenőkéssel nyiszatolta volna.

Ma reggel láttam, hogy a hajam, aminek egyenesnek kellett volna lennie, semmiképp sem egyenes, két oldalon teljesen máshogy áll, az egyiken kifelé ugrik, a másikon befelé. Párás volt az idő, és még jobban felugrott a hajam, pedig elvileg nem szabadna.

Olyan pocsékul érzem magam, állandóan rámjön a sírás, nagyon csalódott vagyok, és átkozom magam, hogy ilyen ostoba vagyok. Ami olcsónak tűnt, az valójában kidobott pénz a semmire, pontosabban még annál is kevesebbre.

Igazából csak jól esett kiírni mafamból, de ha van hasonló tapasztalatotok, vagy csak valami, ami megvígasztalna, örülnék, ha megosztanátok.

2013. okt. 9. 08:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Menj el a barátnőddel, vagy a barátoddal. Hátha adnak egy kis önbizalmat és sokkal egyszerűbb lesz a talpadra állni, ha ott van melletted valaki, aki segít, ha kell :)
2013. okt. 9. 19:18
 12/15 anonim ***** válasza:

6-os vagyok megint. Igen,ez a dauervizes egyenesítés. A keratinosnál nem ez a folyamat.

Visszamehetsz reklamálni, csak hogy tudják, mit és hogyan rontották el. A helyrehozást viszont én tuti, hogy másra bíznám, nem rájuk...Kérd vissza az árát, ha normális üzletemberek, szerintem visszaadják.

2013. okt. 10. 13:02
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Ha érdekel valakit akkor elmesélem, hogy nagyon kellemeset csalódtam:)

A kezelés utáni első hajmosás után kivasaltam a hajam, és a következő hajmosásig kitartott az egyenesség, nem kócolódik, nem szöszös. Tegnap jó alaposan megáztam, és szintén nem göndörödött be. Nem tudom, hogy azután, hogy megcsinálta a fodrász miért volt olyan elbaltázott, de azóta már nem bánom, hogy megcsináltattam.

2013. okt. 17. 17:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Örülök hogy végül jó lett, tegyél föl egy képet, hadd lássuk!
2013. okt. 17. 18:10
 15/15 A kérdező kommentje:

Lefotóztam: [link]

Itt már erősen mosásra szorul,m ráadásul előző nap jól megáztam, azért áll az alja ilyen csálén. A rossz vágás látszik, még nincs kijavítva, ennél körülbelül 10 centivel volt hosszabb.

De az, hogy egy megázás után ilyen szinten egyenes és szöszmentes maradt, az örvendetes:)

2013. okt. 19. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!