Más is járt már így vagy csak én vagyok ilyen balek/szerencsétlen?
Egyik osztálytársammal kitaláltuk, hogy elmegyünk egy fodrászatba hajat egyenesíttetni. 5000 forint volt, amit furcsállottam, mert azt hallottam, hogy ennél jóval drágább, de gondoltam, legalább olcsóbban megúszom. Nem konkrétan azzal a fodrásszal beszéltem meg, hanem aki csinálta, hanem az ő főnökével: ő azt mondta, hogy olyan, mint a dauer, 5-6 havonta kell újra egyenesíttetni, ahogy nő le. Ellenben amikor már kész volt a hajam, a fodrász mondta (még csak nem is nekem, egyik kollégájának csak úgy elejtette ezt a megjegyzést), hogy 6 hétig tart. Kértem vágást is, mivel úgy sem volt drágább (gyanakodhattam volna, ez azért már sok a jóból), sokat vágott és nagyon csúnyán. A lépcsőzetes vágás olyan lett, mintha kenőkéssel nyiszatolta volna.
Ma reggel láttam, hogy a hajam, aminek egyenesnek kellett volna lennie, semmiképp sem egyenes, két oldalon teljesen máshogy áll, az egyiken kifelé ugrik, a másikon befelé. Párás volt az idő, és még jobban felugrott a hajam, pedig elvileg nem szabadna.
Olyan pocsékul érzem magam, állandóan rámjön a sírás, nagyon csalódott vagyok, és átkozom magam, hogy ilyen ostoba vagyok. Ami olcsónak tűnt, az valójában kidobott pénz a semmire, pontosabban még annál is kevesebbre.
Igazából csak jól esett kiírni mafamból, de ha van hasonló tapasztalatotok, vagy csak valami, ami megvígasztalna, örülnék, ha megosztanátok.
6-os vagyok megint. Igen,ez a dauervizes egyenesítés. A keratinosnál nem ez a folyamat.
Visszamehetsz reklamálni, csak hogy tudják, mit és hogyan rontották el. A helyrehozást viszont én tuti, hogy másra bíznám, nem rájuk...Kérd vissza az árát, ha normális üzletemberek, szerintem visszaadják.
Köszi a válaszokat! Ha érdekel valakit akkor elmesélem, hogy nagyon kellemeset csalódtam:)
A kezelés utáni első hajmosás után kivasaltam a hajam, és a következő hajmosásig kitartott az egyenesség, nem kócolódik, nem szöszös. Tegnap jó alaposan megáztam, és szintén nem göndörödött be. Nem tudom, hogy azután, hogy megcsinálta a fodrász miért volt olyan elbaltázott, de azóta már nem bánom, hogy megcsináltattam.
Lefotóztam: [link]
Itt már erősen mosásra szorul,m ráadásul előző nap jól megáztam, azért áll az alja ilyen csálén. A rossz vágás látszik, még nincs kijavítva, ennél körülbelül 10 centivel volt hosszabb.
De az, hogy egy megázás után ilyen szinten egyenes és szöszmentes maradt, az örvendetes:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!