Ez természetes?

Figyelt kérdés

Elnézést,de nemigen találtam más kategóriát ahova írhattam volna.

Péntek este le borotváltam a péniszem körül a szőrt,és a szokványostól el térően most teljesen,és mma vettem észre hogy ilyen pattanás szerü kis pontok jelentek meg a levágott részen.Ez természetes,avagy valamire allergiás lehet a bőrőm?(jelen esetben a borotva habra gondolok)

2013. okt. 7. 17:40
 1/9 kiskivancsi79 válasza:

Lehet nem bírja a bőröd tt a borotválást.

Ha fürdesz nézd meg a szörtűszők gyulladtak-e be bár szerintem 1-2 nap múlva elmúlik. Ha nem akkor doki.

2013. okt. 7. 17:42
 2/9 Lina93 válasza:

Csak a borotvától pattogott ki.

Ez teljesen normális dolog, mivel ott érzékenyebb a bőröd, mint pl. az arcodon.

2013. okt. 7. 17:43
 3/9 anonim válasza:
Lina: arca még lehet nem szőrösödik!
2013. okt. 7. 17:44
 4/9 A kérdező kommentje:

Oh,köszönöm

már picit kezdtem aggódni,hogy esetleg valami el fertőződött vagy tudom is én...

2013. okt. 7. 17:44
 5/9 A kérdező kommentje:
De igen,az arcom is csak ott épp nem ilyen formában jelenik meg :)
2013. okt. 7. 17:45
 6/9 Lina93 válasza:

# 3

Mire elküldtem a választ belegondoltam ebbe is, de úgy voltam vele, hogy másokon láthatja. :D

Ha másokat megnéz, szerintem még nem sűrűn látott olyat, hogy valakinek az arca pattogna ki így.

2013. okt. 7. 17:46
 7/9 kiskivancsi79 válasza:

Az alkohol jó rá és segíti hamarabb eltüntetni persze nem sörre gondoltam az belső fogyasztásra van.

A gyantázást szerintem ne próbáld ott ki :))

2013. okt. 7. 17:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez természetes.
2013. okt. 7. 17:55
 9/9 supra01 ***** válasza:
Ha rendszeresen borotválod, akkor előbb-utóbb nem lesz ilyen kényes a bőröd, és nem lesz kipattogva.
2013. okt. 7. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!