Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le borotváltam a fanszörömet. De kipirosodott. Mit tegyek ilyenkor? Mennyi idő mulva mulik el? Az természetes hogy fáj?
Ne ordíts te vadbarom!
Igen, természetes. Ha bekened pl. Bepanthennel akkor pár napon belül elmúlik!
TE GYÖKÉR!!! KEDVESSÉG NEM SZORULT BELÉD B+ ?!?!?!?!?!
Szerintem alapvetően az is probléma, hogy meglehet ugyan azt a borotvát használtad, amit az az arcodra is használsz, és azért a két terület nem ugyan az. Vagy hogy a borotva már régi/régebbi volt, erősen használt, emiatt a baktériumok is megtelepednek rajta.
Ha szőrteleníteni akarsz akkor ne ugyan azt a borotvát használd a két területre, a szőrszál növésének megfelelő irányba borotváld a szőröd, úgy nem fog kipirosodni, kipöttyösödni, nem lesz égető érzésed. Most a legjobb, ha bekened a területet valamilyen sebgyógyító, nyugtató krémmel, ami hűti és védi is a területet. Napközben mehet a hintőpor is. És fogadd meg a tanácsomat, hogyha máskor esetleg újra el szeretnéd távolítani a fanszőrzeted akkor így csináld a leírtak alapján! Remélem segítettem!
Kozmetikus 21.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!