Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mik ezek a fehér valamik a...

Mik ezek a fehér valamik a hajszálaim végén?

Figyelt kérdés
Nagy apró és sok kis pontszerű nemtudom hogy mi van rajtuk.De télleg nagyon sok és eléggé zavar. Nem tűnnek el sehogy..Ha esetleg valaki tudja mi ez és az léccives írja le. Meg arra is kíváncsi lennék, hogyan tüntethetném el őket.Köszi előre is. :)
2013. okt. 6. 22:16
 1/8 anonim ***** válasza:
A legjobb tippem az hogy töredezik a hajvéged..ilyenkor olyan mintha a szál végénél x távolságonként lenne egy-egy fehér pont, pedig valójában meg van ott törve a hajszál. Vágatni kell belőle egy-két centit és balzsamot vagy hajvégápolót használni. És persze hanyagolni a gyakori hajszárítást. :)
2013. okt. 6. 22:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is töredezett.
2013. okt. 6. 22:41
 3/8 A kérdező kommentje:

:( Amúgy természetes fénynél látszik a legjobban. Meg fekete vagy fehér ruhán.

Köszi a válaszokat.

2013. okt. 6. 22:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos töredezett. Vágass belőle 1-2 centit :)
2013. okt. 7. 06:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Melyik végén? Mert ha a fejbőröd felé eső végén, akkor serke...:D
2013. okt. 11. 22:09
 6/8 A kérdező kommentje:
de akkor azt írtam volna, hogy a fejbőrömnél a hajszálaimon...:D amúgy a hajszálak vége legtöbb esetben mindig a végét jelenteni . nem is értem hogy jutott eszedbe.:D
2013. okt. 11. 22:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Tudod, szopásnál sem mindegy, hogy a bráner melyik végén helyezkedik el az ember. D
2013. okt. 12. 20:24
 8/8 Archyleus23 válasza:
Miquel te ritka nagy barom vagy.
2014. szept. 2. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!