Jart mar valaki olyan helyen ahol ''eltuntettek''a striait? Ha igen kerlek titeket irjatok meg hogy hol, mennyiert, mivel. Tovabba milyen striaitok voltak vastag vekony, feher vagy piros?
a tudomány jelenlegi állása szerint striát nem lehet eltüntetni.
bár amerikában tuti van valami, amivel azt is megcsinálják.
most nézem a kés/alatt sorozatot, és olyan műtétek vannak benne, ami itthon szerinte a mai napig sincs. pedig a sori nem a legújabb.
Koszi,hogy irtal..
.elegge gatlasos vagyok miattuk....hasamon szules utan csuny nagy vastagok voltak azt megplasztikaztattam..de mellem szoptatasnal+tejlefejo hasznalatatol szetreped vekonyan mar feher de en latom es amikor rajottem,hogy ezek striak eszrevettem,hogy kulsocombom illetve a vadlim is megvan repedve feher sot mar joll beleilleszkedet a bor szerkezetebe....anyukam akkor monda hogy az a novestol lett....te terhes vagy,hogy megrepedtel ha megkerdezhetem???
Hat amerikaban gondolom en is,hogy van valami ra....fejledtebb minden....azert stria eltuntetese miatt amerikaba utazni:-):-):-)jo is
Lenne,de sajnos nemvagyok milliomos:-)
Első vagyok.
Nem, én még fiatal vagyok terhességhez, csak hirtelen nőttem vagy 10 centit, gondolom a bőröm nem tudott lépést tartani. Fel is szedtem egy keveset... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!