Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » SOS! Egy arclemosót ami nem...

SOS! Egy arclemosót ami nem vált be az arcomon, hogyan tudnám máshogy hasznosítani?

Figyelt kérdés
Zselé állagú arclemosóról van szó. Leviszi a piszkot, sminket, de annyira feszül utána a bőröm még arckrémezés után is, hogy nem akarom többet az arcomon használni. (azt hiszem valami krémes lemosó után nézek) Kínálgatni nem akarom senkinek se pénzért, se ingyen.
2009. nov. 9. 09:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Próbáld meg eladni a vaterán vagy a teszveszen. ' ft-ért hirdesd meg és majd elviszi valaki.
2009. nov. 9. 10:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Én borotvazselének használnám,de nem tudom,neked beválna-e!
2009. nov. 9. 10:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Írtam hogy nem akarom kínálgatni senkinek! Mindegy! Második válaszoló köszi, ez jó ötlet! :)
2009. nov. 9. 18:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Én néha a nutellát helyettesítem vele,finom!
2010. márc. 1. 14:23
 5/5 A kérdező kommentje:
A-nyád.
2010. márc. 1. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!