Már harmadik napja hajamon van a ricinusolaj. Jobban fog nőlni így a hajam?
Először is: egyén függő. Van akinek árt, hisz nem reagálunk ugyanúgy egy olajra pl.
Másodszor.
Én az alábbiakat csinálom (épp ricinusozok amúgy) :
Megmosom a hajam, hogy ne legyen szennyeződés rajta, majd törülközővel felitatom a vizet, míg éppen csak nedves nem marad a hajam. Kicsit ráfújok hajszárítóval meleget (nem égető meleget), majd a felmelegített ricinus olajat a kritikus pontokra hajfestő (de még nem festésre használt) ecsettel felviszem, majd a fejbőrbe masszírozom. A maradékot a kezembe dörgölöm és úgy a hajra teljesen, majd alufólia, alá fújok meleget, rá türcsi, és úgy 3 óráig így ücsörgök melegben. (legmelegebb szobában)
Utána alaposan, kétszer megmosom, ne maradjon olaj.
Fél évig semmi sem történt kb, mármint látványosan, aztán az tűnt fel, hogy jé, babahaj! Lett sok babahajam. A másik, hogy számolgattam, hogy nagyon megy a pénzem, 3 hét után vállalhatatlanul lenőtt a festés. Gyorsabban nő a hajam, és kevésbé hullik.
A másik, amit egyidőben kezdtem, a szilikon illetve vegyszermentes samponok, balzsamok. Balzsamot én a hajtőbe is nyomok néha, hagyom 20 percet, majd alaposan kimosom (míg kicsit is habos víz jön a hajamból, öblítem)
Tavaly télen levágtam drasztikusan a hajam (cipzár becsípte :S), és most lapockámig ér. Van, aki szó szerint hazugnak nevez, miszerint ez nem igazi, hanem póthaj, mert így nem nőhetett meg. Havi 2-3 centit nő... :) Na meg nagyon szép, fényes, egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!