Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Már harmadik napja hajamon...

Már harmadik napja hajamon van a ricinusolaj. Jobban fog nőlni így a hajam?

Figyelt kérdés

2013. okt. 6. 15:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem, ki fog hullani, mert nem jut levegőhöz a fejbőr az olajtól.
2013. okt. 6. 15:30
 2/11 anonim ***** válasza:
Harmadik napja ? úúristen,ez komoly ? Max egy éjszakát kell rajtahagyni....
2013. okt. 7. 21:35
 3/11 A kérdező kommentje:
Jobb hatás érdekében hagytam rajta, mennyit kell használnom hetente legalább, h jobban nőljön a hajam?
2013. okt. 7. 22:35
 4/11 anonim ***** válasza:
Én mindig hajmosás előtt szoktam feltenni .(Ez mondjuk kb 4naponta van ) Meglangyosítok egy kis olajat,keverek bele egy tojássárgát , és úgy teszem fel először a fejbőrhöz,majd ami marad a hajamra.Én min.3órát hagyom rajta. Ha tovább akarod,max egy éjszakát hagyd rajta. De akkor te 3napig nem mentél sehova,vagy mi ? :D Nem olyan látványosan fog ám megnőni :) Nekem ha jól emlékszem akkor 1centit nőtt többet egy hónapban.
2013. okt. 8. 12:30
 5/11 anonim válasza:
JESUS! Nem. -.-" nem kell allandoan hasznalni, jobol is megart a sok! :S es latvanyos eredmenyt csak honapok/evek alatt fogsz tapasztalni. Inkabb az izgasson hogy egeszseges legyen!
2013. okt. 9. 23:53
 6/11 anonim válasza:

Először is: egyén függő. Van akinek árt, hisz nem reagálunk ugyanúgy egy olajra pl.

Másodszor.

Én az alábbiakat csinálom (épp ricinusozok amúgy) :

Megmosom a hajam, hogy ne legyen szennyeződés rajta, majd törülközővel felitatom a vizet, míg éppen csak nedves nem marad a hajam. Kicsit ráfújok hajszárítóval meleget (nem égető meleget), majd a felmelegített ricinus olajat a kritikus pontokra hajfestő (de még nem festésre használt) ecsettel felviszem, majd a fejbőrbe masszírozom. A maradékot a kezembe dörgölöm és úgy a hajra teljesen, majd alufólia, alá fújok meleget, rá türcsi, és úgy 3 óráig így ücsörgök melegben. (legmelegebb szobában)

Utána alaposan, kétszer megmosom, ne maradjon olaj.

Fél évig semmi sem történt kb, mármint látványosan, aztán az tűnt fel, hogy jé, babahaj! Lett sok babahajam. A másik, hogy számolgattam, hogy nagyon megy a pénzem, 3 hét után vállalhatatlanul lenőtt a festés. Gyorsabban nő a hajam, és kevésbé hullik.

A másik, amit egyidőben kezdtem, a szilikon illetve vegyszermentes samponok, balzsamok. Balzsamot én a hajtőbe is nyomok néha, hagyom 20 percet, majd alaposan kimosom (míg kicsit is habos víz jön a hajamból, öblítem)

Tavaly télen levágtam drasztikusan a hajam (cipzár becsípte :S), és most lapockámig ér. Van, aki szó szerint hazugnak nevez, miszerint ez nem igazi, hanem póthaj, mert így nem nőhetett meg. Havi 2-3 centit nő... :) Na meg nagyon szép, fényes, egészséges.

2013. okt. 10. 17:44
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem fog gyorsabban nőni a hajad. Az olajtól csak lágyabb és fényesebb lesz. Sok vitamin és víz a titok. Na meg a genetika!
2013. okt. 11. 11:20
 8/11 lekvarcica válasza:
idd meg akkor minden sokkal gyorsabb lesz :D
2013. okt. 11. 12:12
 9/11 anonim válasza:
Csak 1 éjszakát kell rajta hagyni, nem jó ha sokat marad a hajadon. Amúgy meg igen, gyorsabban nő a haj tőle én is használom és jót tett a hajamnak az olaj.
2013. okt. 12. 13:27
 10/11 anonim ***** válasza:
sztem jobb lenne ilyen kezelések előtt egy fodrásszal, kozmetikussal, esetleg bőrgyógyásszal tisztázni, szükséged van e erre? nehogy több kárt tegyél, mint hasznot..igaz, ha kihullik a hajad, itt ingyért megkérdezheted, hogy mit tegyél, hogy újranőjön
2013. okt. 14. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!