Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tehetek akkor, ha már az...

Mit tehetek akkor, ha már az exodor és az antisudorica sem használ?

Figyelt kérdés
Használtam antisudoricát,de nagyon kimarta a bőrömet,még higítva is, most az exodort használom már vagy másfél hónapja, és semmi eredménye nincs. Teljesen el vagyok keseredve, semmi mást nem tudok hordani csak fekete és fehér felsőket az izzadás miatt,elegem van már ebből :( Van még rajtam kívül olyan, akinek egyik sem vált be? Légyszi ajánljatok valami hatásosat mert ez elkeserítő :( 18/L
2009. nov. 8. 22:00
 1/10 anonim ***** válasza:

Hát ha az antisudorica nem hat, akkor szerintem menj el bőrgyógyászhoz. De most komolyan.

Én is rettentő izzadós vagyok, foltok, szagok, de nekem az antisudorica minden problémámat megoldotta. Bár nekem is kimarta rendesen a bőrt, ezért hétvégente, vagy ha nem megyek sehova, simán használom a Rexonámat.

2009. nov. 8. 23:44
 2/10 anonim ***** válasza:
Én az antisudoricát használtam,elsö pár hétig szuper volt,semmi izzadás,majd egyre kevésbé hatott,majd szinte ettöl izzadtam! Mikor felkentem,már izzadtam is! Na ekkor hagytam abba,és vettem Rexona cristal golyósat és nagyon bevált! kb 1 éve csak azt használom.
2009. nov. 9. 10:00
 3/10 anonim válasza:

Segítek neked. Regisztrálj ide be, és keresd Csabit.

[link]

Az ő kréme tuti jó lesz.

2009. nov. 9. 15:50
 4/10 anonim válasza:
Ja előző vagyok, semmi sem segített, a gyógyszertáritól kezdve a nem tudom miig. Csak ez a krém, amit Csabitól rendeltem.
2009. nov. 9. 15:50
 5/10 anonim ***** válasza:

Az antisudoricát nem vitted túlzásba? Én eleinte heti kétszer használtam, most még ritkábban és semmi gondom sincs, pedig nagyon izzadós voltam előtte...

Ha sűrűbben használtad nem is csodálom, hogy kimarta a bőrödet.

2009. nov. 9. 22:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Naturlandos készítményt használ a nővérem, neki is iylen izzadós gondjai vanak, nemtudom, azt próbáltad e, de neki teljesen bevált.
2009. nov. 15. 16:24
 7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek :) Kedves utolsó válaszoló! Meg tudnád mondani, hogy mi a pontos neve annak a Naturlandos készítménynek? Köszi
2009. nov. 16. 19:25
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom sajnos, kis barna üvegben volt, és a tesóm vattakoronggal szokta használni, ő is tényleg az extrémizzadós kategóriába tartozott, márkás deókat használt, vichyt is próbált, de semi nem jött neki be, ez meg párszáz ft volt és segített. Patikában kérd a naturland izzadásgátló ecsetelőjét, mondhatod azt is, hogy kis barna üvegben van, kék rajta a címke, biztos tudnak neked így segíteni, nem drága, asszem 500 ft alatt volt lazán.
2009. nov. 18. 18:51
 9/10 anonim ***** válasza:

Találtam neked linket: )

[link]

2009. nov. 18. 18:52
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Látom, hogy közel egy éve tetted már fel ezt a kérdést, de megkérdezhetem, hogy végül mi vált be?:)

Remélem eljut hozzád az üzim. :)

2011. jan. 2. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!