Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy nő többet, és gyorsabban...

Hogy nő többet, és gyorsabban a hajunk? Ha ki van engedve, vagy ha össze van kötve?

Figyelt kérdés
2013. okt. 5. 19:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy van különbség?
2013. okt. 5. 19:40
 2/7 A kérdező kommentje:

Bocsi, elfelejtettem odaírni.

Még amikor kisebb voltam, mindig kiengedve szerettem volna hordani a hajam, (a szemembe lógott, és romlott a szemem), és szinte mindenki azt mondta, hogy ha összefognám akkor gyorsabban nőne. (persze attól nem hordtam mindig összefogva) Most derékig érő hajam van, de jobban szeretem ha ki van engedve, viszont így nem igazán nő. :)

2013. okt. 5. 19:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez hülyeség, valószínű azért mondták, hogy legyen kedved összefogva hordani, és ne romoljon a szemed:)

Nekem meg kb. ovis koromban mindig levágták rövidre a hajam (máig se tudom, miért, én gyűlöltem...), és azt mondták, hogy a gyerekeknek mindig le kell vágni a hajukat, mert ez kell ahhoz hogy felnőttként szép erős és hosszú legyen a haj.

Erre sincs tudományos magyarázat, meg semmi. Az tény, hogy a frissen vágott haj vége mindig erősebb, de ez a gyerekhaj dolog... na mindegy, a szüleink se tudhattak mindent.

2013. okt. 5. 19:57
 4/7 anonim ***** válasza:
54%
hát szerintem ez hülyeség :D de a lényeg hogy egyél sok répát hogy jól tudj fütyülni ;)
2013. okt. 5. 20:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen lényegtelen.

Akkor már inkább próbáld a csalánteát,ricinusolajat,stb. :)

2013. okt. 5. 21:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Én úgy hallottam, hogyha laza kontyba van kötve pl valakinek állandóan, akkor gyorsabban nő a haja, mert így picit jobban védve van a külső káros hatásokról.

Én elég sokat hordtam kontyban a hajam, főleg nyáron. Meg még most is. Szóval saját tapasztalataim szerint gyorsabban nő.

2013. okt. 5. 23:28
 7/7 anonim ***** válasza:
33%

A válaszíró 81%-ban hasznos válaszokat ad.

Van egy tippem, miért mondhatták. A hosszú haj megviseli a hajhagymákat és előbb vagy utóbb, de elkezd hullani. Ezért szerintem azt akarták, hogy fiatalkorban kíméljék a hajhagymákat, így megelőzhető jóval a kora hajhullás.

2013. okt. 5. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!