Már 1 hete olyan iszonyatosan vágyok rá hogy göndör hajam legyen, hogy a szívem fájdul belé hogy egyenes van. Valaki vigasztaljon, miért jó az egyenes haj?
Szép dolog a göndör haj, de szerintem az egyenesnek több a pozitív oldala.
Ha göndör lennél és kivasalnád, hamarabb tönkremenne a hajad, mint ha az egyenest néha begöndöríted.
Az egyenessel könnyebb törődni, és szerintem formázni is
Két lányt is ismerek, akinek nagyon szép loknis haja volt, de mára már száraz és töredezik...
Néha ezt is begöndörítheted, hajsütővassal vagy csavaróval is, alkalmakra, ha olyan kedved van, de egyébként azzal a hajjal kell élned, amid van :)
Ha meg göndör lenne a hajad, biztosan egyeneset akarnál, hidd el. Fodrásznál ültem, csavarták a hajam báli frizurához, mire a nő akinek vasalták a haját előttem áradozott a szép egyenes hajamról, és bár olyanja lenne :)
Azért ez a " ha göndör lennél biztosan mindig vasalnád é szarrá törne tőle" bazi nagy túlzás. Nem minden göndör hajú akar egyeneset 1. válaszoló :)
De azért, hogy a kérdezőnek is válaszoljak: amiért jó: valószínűleg könnyebb kezelni, tudsz fésülködni...hirtelen ennyi jut eszembe :D Jah és jobban látszik ha nő a hajad :)
Szerintem akár egyenes, akár hullámos, akár göndör ugyanannyira szépen tud mutatni, ha helyesen ápolják :) Persze mindenkinek van kedvence :D
1. Ha akarod egyenes, ha akarod hullámos, sosem unalmas.
2. Az egyenes haj sokkal szebben fénylik, még akkor is ha nincs kivasalva
3. Az egyenes haj a különböző vágás fazonokat is jobban kiadja, míg göndör hajon nem látszik a forma.
4. A fiúk 80%ának jobban bejön az egyenes hosszú haj mint a göndör.
5 Egy egyszerű lófarok is ünnepivé varázsolható belőle.
Nekem göndör és imádom! :) Nem cserélném el semmi pénzért! De abban igazat adok hogy az egyeneset könnyebb lehet kezelni. Az én hajam nem száraz és nem olyan 'pulis' szóval ilyen szempontból nagyon szerencsés vagyok viszont nagyon sok a hajam de megoldható.
Szóval szerintem foggad el amit kaptál és próbáld meg kihozni belőle a legjobbat! Szerintem nagyon szép az egyenes haj! :)
15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!