A "Nevae Visage Young Control Shine! Mattító Krémzselé" mennyibe kerül a Rossmann-ban (vagy a Dm-ben)?
Figyelt kérdés
2009. nov. 8. 11:15
1/4 anonim válasza:
1200 ft körül mozog sztem de nekem volt nivea visage young tonikom,arctisztító zselém,arcradírom de nem az ,hogy matított volna hanem csak még fényesebblett tőle az arcom:S
2/4 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló, és van ami bevált neked zsíros bőrre?
2009. nov. 8. 11:30
3/4 anonim válasza:
Természetesen!Miután annyit próbálkoztam ilyen krémekkel amit boltban lehet kapni és kudarcok sorozata ért megpróbálkoztam az itthoni praktikákkal pl csalántea!Faggyúmirigytermelést csökkentő hatása van inni is jó de én külsőleg gőzölésre alkalmaztam és 3 napig nem volt zsíros az arcbőrőm ami nálam csoda volt!Paradicsom: felszeled kis karikákrajóalaposan megmosod és aproblémás helyekre rakod ezis úgyszint zsíros bőrre ajánlott.Pár kanál natúr joghurtot elkeversz citromlével és pakolásként felkened arcodra ezis zsíros bőrűeknek tökéletes a citrom miatt
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ki fogom próbálni! :)
2009. nov. 8. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!