Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ezt a hajszínezőt tényleg nem...

Ezt a hajszínezőt tényleg nem lehet kapni a dm-be, se a rossmann-ba? KÉP

Figyelt kérdés

[link]

keresgéltem róla neten, és azt mondták hogy nincs :S de olyat is hallottam hogy van... akkor hol lehet kapni? és mennyibe kerül? köszi

2011. júl. 27. 11:35
 1/4 anonim ***** válasza:
de lehet, legalábbis az Esztergomiban. Ott jóval drágább mint más drogériákban. 900 Ft körül van
2011. júl. 27. 12:29
 2/4 anonim ***** válasza:

A mi kis városunk DM-ébe is lehet kapni.. 600-700 forint körül van.. Én is ezzel festettem a hajam.

17L

2011. júl. 28. 10:16
 3/4 A kérdező kommentje:
utolsó: és nem lett fekete színű? mert sok mindenkitől hallottam hogy az lett... :S de azért kipróbálom :D köszi a válaszod
2011. júl. 28. 11:31
 4/4 anonim ***** válasza:

2.válaszoló vagyok.

én a világos barna hajamat festettem ilyenre.. de nekem csak sötét barna lett.. valami fantasztikus színe van.

2011. júl. 28. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!