Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek a hosszú, vagy a...

Szerintetek a hosszú, vagy a rövid haj áll jobban?

Figyelt kérdés

Egy hónapja levágattam a hajam rövidre. Eddig mindig félhosszú és hosszú hajam volt, és most lett először rövid. Nekem tetszik, viszont itthon eléggé megoszlottak a vélemények. A barátom szerint mindkettő jól áll, de mégis inkább a hosszú. Anyám és a nővérem szerint viszont sokkal jobb a rövid haj.

Én szívesebben maradnék a rövidnél és azon is gondolkodtam, hogy még rövidebbre vágatom. De ennek ellenére érdekelne, hogy kinek mi a véleménye.

[link]

[link]

2013. szept. 30. 21:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Hát ez a rövid haj (bocs az őszinteségért): egyszerűen borzasztó :S

Hosszú hajjal nagyon csinos, bájos arcod volt.

Ennél rövidebb hajat én nem vágattam volna a helyedben, ez még nőies, szerintem.

[link]

2013. okt. 1. 12:37
 12/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! :) A rövid haj mellet annyival tudok érvelni, hogy sokkal praktikusabb és kényelmesebb. Nekem mindkettő tetszik. Arra gondoltam, hogy levágatom még jobban nagyon rövidre és utána elkezdem növeszteni.
2013. okt. 1. 14:32
 13/24 anonim ***** válasza:
Ú, jó az a haj, amit belinkeltél, el is mentettem, mer nekem is olyan volt alul, csak a fodrászom most szarul csinálta meg, és nem olyan lett. Ja, ez tetszetős séró!
2013. okt. 1. 14:36
 14/24 anonim ***** válasza:
Akkor én kivétel vagyok. Szerintem rövid hajjal fiatalosabbnak vagányabbnak látszol. Persze a hosszú sem állt rosszul, de te a röviddel is nőies tudtál maradni. Látom szereted a kiegészítőket és a csinos rucikat is. Szerintem ha a párodnak is tetszik akkor nincs gond.
2013. okt. 1. 18:44
 15/24 anonim ***** válasza:
röviid:DDD
2013. okt. 1. 19:41
 16/24 anonim ***** válasza:
Szerintem hosszu hajjal tipikus bajos, aranyos, unalmas nöies vagy. A röviddel viszony vagany, laza. NEked kell tudni, hogy melyik illik a stilusodhoz, de sztem a rövid jobb. :)
2013. okt. 1. 20:07
 17/24 A kérdező kommentje:

Köszi! :) Eldöntöttem! Elmegyek a fodrászomhoz és levágatom még jobban. Mindig hosszú hajam volt, de most merész leszek és szeretnék egy nagyon rövidet.

ilyesmit:

[link]

vagy ilyesmit (persze nem szőkét):

http://www.youtube.com/watch?v=1NRV1CBGAyk

2013. okt. 1. 22:48
 18/24 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképp maradj a rövidnél! Az arcodhoz sokkal jobban illik! Ha ennél is rövidebbre akarod, akkor a felére mindenképp vágasd le. Én a tetejét csak ollóval vágnám kb. a felére, az oldalát géppel egy kicsit rövidebbre. Hátul pedig jól felnyírnám szintén géppel.
2013. okt. 1. 23:06
 19/24 anonim ***** válasza:
hosszú jobb volt
2013. okt. 2. 10:13
 20/24 anonim ***** válasza:
Hosszú haj jobban áll!:) 18/L
2013. okt. 27. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!