Leszokni a Labello-ról?
Az elmúlt 12 évben annyira hozzászokott a szám a Labello-hoz, hogy óránként legalább egyszer kennem kellett, különben nagyon kiszáradt. Most próbálok áttérni az egészséges életmódra és szeretnék megszabadulni az ilyen kencékben lévő káros anyagoktól. Négy napja letettem a Labello-t, azóta abból állnak a napjaim, hogy szűntelenül nyalogatom a számat, mert nagyon száraznak érzem, és a bőr a szám szélén már vörösre van sebesedve. De ha megint bekenem, ott vagyok, ahol elindultam. :(
Mennyi idő kell ahhoz, hogy ne érezzem a számat ilyen száraznak? Egyátalán van esélyem arra, hogy újra "normális" lesz a szám?
Nem szabad nyalogatni, az csak ront a helyzeten! Mézzel lehet próbálkozni helyette.
Amúgy pont most jön az az idő, hogy kifújja a szél, szóval én nem tenném le teljesen. Próbáld meg azt hogy mondjuk reggel bekened labelloval, de napközben nem viszed magaddal, és mondjuk este még bekenheted még egyszer.
Meg ha már sebes, akkor kennék rá neogranormont.
Itt a legjobban bevált ajakápolók vannak, próbálj valami más márkára áttérni, olvasgasd a véleményeket.
Egészséges életmód ide vagy oda, kenni kell, ha kiszáradt. Már évszázadokkal ezelőtt is használtak ajakápolókat pl. a sivatagban. És akárhogy nézem, egy száraz száj nem igazán egészséges.
A Labello kuka, mert semmit nem ér, vegyél valami rendes, hidratáló kencét. Carmexet én is ajánlom, elég naponta 1-2 alkalommal bekenni vele a számat, és semmi gondom, pedig én is mániákus kenegető voltam előtte. De vannak natúrabb kencék is a piacon.
Szerintem nem éri meg szenvedni, egyhamar nem lesz olyan, mint előtte. Én két hétig vártam a csodát, ittam literszám a vizet, aztán meguntam, mert csak egyre rosszabb lett a helyzet és már mindenhol tiszta seb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!