Milyen táplálék kiegészítőt vegyek haj/bőr "ápolására"?
szóval koleszos egyetemista vagyok így a kajálást elég szarul tudom megoldani, így jól jönne vmi táp kieg a vitaminok meg miegymás végett
nem kell okoskodni, hogy balanszos étkezés meg ilyenek, sajna nincs energiám/időm ilyenekkel pepecselni
hagyd el a szilikonos samponokat, balzsamokat (egy ideig ne lesz vmi szép a hajad, kopni fog a fejbőrődről a szilikonréteg de a hajad végre lélegezni tud majd és egészséges lesz és betudja a szívni a tápanyagokat)
én alverdés sampont (dm) és alterrás hajpakolást (rossmann) használok :)
egy borsónyi kókuszolaj elosztása a hajadon (mindennap), szőlőmagolajos; olívaolajos; ricinus olajos pakolás csodákra képes (heti egyszer csináld legalább), avokádó, csalán tea (a fejbőrödbe masszírozod, a hajadra öntöd és nem öblíted ki)
pár hónap alatt neked lesz a legszebb hajad :D
amugy fiú vagyok és igen ricinus olaj + tápkieg kombót tervezek
eddig börgyógyász által felirt, naturland-es korpásodás elleni sampont használtam (sárga tubusos) ami elég jó, csak szerintem a sz4r kajálás miatt kicsit megritkult a hajam (nem nagyon, de régen dúsabb volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!