Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a hajammal hogy...

Mit csináljak a hajammal hogy ne legyen ennyire száraz?

Figyelt kérdés
ha megmosom és megszárítom utána úgy áll mint egy szénaboglya.:S nagyon száraz, pedig régen mindenki irigyelte hogy miylen szép fényes. most meg tiszta fakó az egész. mit csináljak vele hogy megint szép legyen?
2008. júl. 4. 10:34
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia! Fodrász kellékesben lehet kapni egy olyan Nagy tégelyes hajbalzsamot, aminek a neve: INSIGHT HENNA.

kb. 600 forint és sokáig elég.

Előtted is kérdeztek már hasonlót és neki is ezt ajánlottam, és bevált. Mint ahogy nekem is.

A lényeg, hogy minden hajmosás után kenj belőle a hajadra bőven, ne sajnáld, és hagyd rajta pár percig(3-4), majd úgy öblítsd le, hogy "csúszós, síkos" maradjon a hajad. Ez nagyon lényeges! Nincs a használati útmutatón, de így csináld.

Lényeg, hogy mindig minden mosáskor használd, és ha vágatsz a hajadból, utána még jobb lesz, nem lesz seprűs, töredezett hajad.

Próbáld ki, nem bánod meg, másnak is ajánlottam és azóta csak ezt használja. Nem érdemes megvenni az ilyen meg olyan drága balzsamokat, mert fele ilyen hatása sincs (sajnos)

Írj majd, hogy neked is bevált-e ok?

Örülök, hogy segíthettem!

2008. júl. 4. 11:08
 2/7 anonim ***** válasza:

Ja! (megint én vagyok) És ha teheted, ne szárítsd meg a hajad, mert az nagyon töri és szárítja!!!

Ha teheted, este mosd meg és úgí feküdj le, megszárad simán reggelig és még dúsabb is lesz. Próbáld ki!

Én soha nem szárítom a hajam (kb.évente egyszer, de akkor nagyon sietek :)

2008. júl. 4. 11:10
 3/7 anonim ***** válasza:

amit tehetsz hogy a leírt csoda szereket vagy gliskur (remélem jól írtam) hsználsz. mind kifésülö balzsamot amit nem kell kismosni és akár száraz hajra is fújhatod. meg viozes pakolásokat. ezek használnak. de ha folyamatosan szárítod nem fognak.

ezért ha rendbe akarod hozatni akkor föleg itt a nyár most ne száritsd meg , mosd meg tegyed rá az utasítások szerint a csoda szereket, akár több félét is használhatsz és semmi képpen se szárítsd meg. esetleg becsavarhatod csavarókba de NE meleg csavaróba. kb fél év mire rendbe jön. én csak eseménykor szárítom be, munkába is inkább össze fogom ha sehogy nem áll, vagy befonom.

2008. júl. 4. 14:16
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi mindkettőtöknek:) írok ha lesz változás
2008. júl. 4. 18:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Ahelyett hogy méregdrága kozmetikumokat vennél használj inkább házi hajpakolásokat,azok sokkal többet érnek.Dörzsölj

a száraz hajadba olívaolajat,tekerj rá fürdősapkát vagy egy zacskót s fújdd át hajszárítóval majd hagyd 20 percig hatni.

Ezután mosd meg és balzsamozd a hajad a szokásos módon

2008. júl. 6. 16:55
 6/7 A kérdező kommentje:
képzeljétek kipróbáltam a gliss kur fújós balzsamot mert olyat nem találtam amit az első hozzászóló írt( azért köszi szépen még utánanézek hátha már lesz:)) és nagyon jó lett utána a hajam. sokkal fényesebb meg egyáltalán nem szálkás. // köszi mindenkinek a választ:) // Puszi
2008. júl. 7. 14:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia! Az első válaszoló vagyok.

Fodrász kellékesben tudod csak azt a balzsamot megvenni, még nagyobb hipermarketekben sem árulják, hiába keresed.

És mellé én is használom a Gliss Kur kétkomponensű fújós "balzsamot", ez a kettő szer tökéletes együtt, évek óta CSAK ezeket használom!

Próbáld valahol beszerezni, megéri!!!

2008. júl. 8. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!