Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a száraz hajamma...

Mit csináljak a száraz hajammal?! (FONTOS)

Figyelt kérdés

Nem az egész hajam, hanem egy-két részen most per-pill szó szerint olyan, mint a drótkefe... És ha kivasalom, ugyan úgy látszik. Mit csináljak?! Most mostam meg, direkt száraz hajra való samponnal (syoss; tudom, egy használattól ne várjak csodát), és vasalnám ki. Tudom, vasalnom se kéne, mert főleg attól száraz, de ilyen választ nem szeretnék kapni, mert ez nekem nem megoldás. Előtte direkt kentem rá olviaolajat, de nem sokat használt... :S Szóval mit tanácsoltok?

15/L

2011. máj. 18. 18:12
 1/6 anonim ***** válasza:
a hajvasalót el kéne felejteni..:S
2011. máj. 18. 18:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Haszálj hajvégápoló olajat. Balzsamot szoktál használni? Mert csak sampont írtál, ha nem használsz használj azt is. Vegyél valami jó hajpakolást, heti 1szer használd. Hajvasalót tényleg felejtsd el, és ha el van töredezve a hajad akkor irány a fodrász, vágasd le a rossz részt, mert egyre csak visszatörik, és nem fog látszani hogy nő a hajad.
2011. máj. 18. 18:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyetértek a 18,26-al.
2011. máj. 18. 18:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Én ezt a pakolást használom: [link]

Kallos Latte a neve, fodrászkellékes boltban lehet beszerezni, vagyis én csak ott láttam eddig, meg Kallos márkaboltban. 275 ml-s a kicsi tégely és csak 280 Ft! És tényleg már egy használat is csodákat művel a hajaddal. Nem csak reklámszöveget mondok ám:D Ja és isteni finom süti illata van (vaníliás?) és még az ára is jó:) Szerintem mindenképp szerezz be egyet.

Továbbá használok még szilikonos hajvégápolót: [link]

Ezt kb 1000 frointért vettem, de sok jót hallottam az Avonosról is ( [link] és ez még olcsóbb is:)

Remélem segítettem.

18/L

2011. máj. 18. 21:30
 5/6 anonim ***** válasza:
A szilikonos hajvégápoló tényleg jó! Én is használom. A Rossmanban lehet kapni 1000FT-ér. Esetleg próbáld ki a ricinusolajas hajpakolást.
2011. máj. 18. 23:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. máj. 19. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!