Milyen színű lesz a hajam ha barnáról szőkére festem?
Figyelt kérdés
2013. szept. 24. 21:11
4/11 anonim válasza:
attól függ kivel festeted. láttam már narancshajú lányt, akiről mondták is h otthon kísérletezett :D. de vannak olyanok akik fodrásszal elég szép szőke szín jött ki. nem feltétlenül lesz narancssárga...
5/11 anonim válasza:
Ha természetes barna vagy és rákensz egy szőkét, akkor nagy valószínűséggel szőke leszel.
Mást vársz?
6/11 anonim válasza:
Sötétbarna hajam van. Aranyszőkével festem, és teljesen természetes hatású vöröses barna tőle. Volt már, aki megjegyezte, milyen szerencsés vagyok, hogy ilyen színű hajam van, mire felvilágosítottam, hogy festék. Viszont van, akinek tényleg narancssárgára fogja be.
7/11 anonim válasza:
Vörösesszőkésbarna.
Vagy egészen vöröses, tényleg rókás.
(Tapasztalat)
9/11 anonim válasza:
Valószínűleg vöröses vagy sárgás, persze ez attól is függ, mennyire sötét a hajad, mert pl a világosbarna hajat sokkal könnyebb szőkére festeni, mint egy sötét, majdnem fekete hajat. Ha sötétebb a hajad, vagy világosabb szőkét szeretnél, akkor bizony le kell szivatni.
A festéktől is függ, mert pl az aranyszőke árnyalatok alapból vörösesek.
10/11 anonim válasza:
Ha szőkére fested, akkor valószínűleg szőke lesz a hajad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!