Nekem is vékony szálú a hajam és nagyon töredezett, állandóan vágatnom kellett belőle. Nem nagyon értek hozzá, a szekrényben találtam egy hajvégápolót. Ez van ráírva: "Avon Advance Techniques daily shine". Nekem bevált. Bocsi, h ilyen tudatlan vagyok ezen a téren, azért remélem, h ráismersz majd :D De mielőtt elkezded használni, mindenképp vágasd le a töredezett hajvégeket.
2013. szept. 23. 16:50
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Sajnos az Avonnál nem mindig vannak ugyanazok a termékek, de majd megnézem, éppen lehet-e kapni :)
Igen, persze a vágás lenne a legjobb, de már annyira töredezett, hogy nagyon sokat kellene vágni, most meg nem szeretnék rövid hajat, ezért kéne valami "csodaszer" :D
Ha levágna 5 cm-t a fodrász, az nem segítene semmit, mert ott is károsodott, és csak annyi lenne a változás, hogy onnan törne tovább.. :(
2013. szept. 24. 14:47
4/7 anonim válasza:
hetente 1szer 2szer olívaolaj bemaszírozása a fejbőrbe és a hajba
2013. szept. 24. 16:26
5/7 anonim válasza:
syoss, gliss kur termékek nekem beváltak.hajvégápolót nem használok.nem vasalom csak szárítom, de a szárítás is eléggé tönkreteszi.Avonnal ne érd be! olcsó alsó kategóriás termékek.
2013. okt. 12. 11:11
6/7 anonim válasza:
A ricinus olaj nagyon jó a haj erősítésére és még növeszti is. Én azt szoktam használni hetente egyszer. A fejbőrődbe kell belemaszírozni pár órára rajtahagyni, majd alaposan kimosni.
Hajsamponból pedig a grnier fructise hajerősítős a kedvencem.
Bocsi de azt írod, hogy heti pár alkalommal vasalod a hajad. Ez bőven elég hogy száraz töredezett legyen. Én nagyon ritkán vasalom ki talán 3 havonta egyszer,vagy még ritkábban,alacsony hőfokon, és jó minősègü hajvasalóval. Még így is kellpár hét hogy az egyszeri vasalàs után helyrejöjjenek a hajvègek. Hiàba ilyen olyan hajvedő.. szóval nem ajànlom a hajvasalót, max alkalomakkènt, nem rendszeressen. Amit meg tudok ajànlani az a john frieda hajpakolàsok,és vmi szilikonos hajvègàpoló.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!