Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha valaki otthoni megoldást...

Ha valaki otthoni megoldást keres hogy spóroljon miért hurrogják le mindig?

Figyelt kérdés

Folyton azt látom ezen a zoldalon hogy ha valaki kissé "sufnituning" megoldást keres rögtön olyanokat vágnak a fejéhez hogy hihetetlen...

Valaki írta, hogy kvarclámpával keményítené a géllakot, és rögtön ment a hurrogás hogy ha működne akkor azzal csinálnák, az illető kipróbálta, és leírta hogy működött (miért ne működött volna?)

Pár hete olvastam hogy 100% kávétartalmú kávét keverne a samponjába valaki hogy koffeintartalmú kávés sampont kapjon, és rögtön ítak neki mindenfélét hogy húúú hát ménem mindjárt energiaitalt

Ezt én is kipróbáltam, és nekem nagyon jól bevált, a hajam kevésbé hullik azóta, és a samponom illata mennyei. (Nescafé goldot használtam)

Aztán valaki írta hogy kipróbálná a koktélozást, azaz hidrogén+szőkítőpor+oxi, és erre aztán már tényleg megörültek a válaszolók, hogy leég a hajad, bízd szakemberre stb. stb.

Tényleg ilyen önállótlanok lettünk, hogy mindenhez szakember kell, és csak az jó, amit boltban vettünk? Holott én állítom, hogy például az általam kevert kávés samponban, biztos többszörös kávétartalom van mint egy kávéssamponnak árult termékben.

2013. szept. 22. 22:19
 1/6 A kérdező kommentje:
*hidrogén+szőkítőpor+sampon
2013. szept. 22. 22:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Hol spórolás az, hogy egy olyan kávét keversz a samponodba, aminek 1500-ba kerül 100 grammja?

Ahelyett, hogy megvennéd 500-ért az eleve koffeines sampont?

2013. szept. 22. 22:32
 3/6 A kérdező kommentje:

Na már megint... A kávéssampon pont nem a sprolásról hanem a tényleges kávétartalomról szólt.

A másik kettő viszont spórolás, mivel simán megvan 10 ezer egy körmöslámpa, illetve fodrászhoz menni, többszörös pénz és idő is.

2013. szept. 22. 22:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Én ezt nem szoktam kritizálni, csak felhívom másik figyelmét arra, hogy talán nem lesz elég hatékony vagy csak akkor csinálja ha biztos az arányokban. Amúgy én is a spórolás híve vagyok, sok mindent otthon csinálok meg, troll hozzászólok pedig mindig lesznek. :)
2013. szept. 22. 22:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezzel a sufnituninggal csak az a baj, hogyha valaki ész nélkül csinálja. Én pl mindig magamnak festettem a hajam, de eddig mindig szép lett és nem csesztem el. Viszont az általad is említett otthoni szőkítgetésnek nagyon ocsmány végeredménye tud lenni. Agyon égetett és szárított, csibe sárga haj. A kávés samponban én sem látok semmi problémát. Bár én nem szeretek itthon pancsolni. Egyszerűbb megvenni nekem a boltban. Ha viszont valaki ilyeneken akar spórolni felőlem aztán tegye. Néha egyébként én is kipróbálok itthoni praktikákat. Legutóbb egy szódabikarbónás sampont csináltam, de inkább maradok a bolti termékeknél. :)
2013. szept. 22. 22:51
 6/6 A kérdező kommentje:

Őszintén szólva nekem a koktélozás minden szempontból hatástalan volt, bár nekem eleve nehezen hagynak nyomott a hajfestékek, de egyszerűen nem szeretek fodrászhoz menni, semmi köze a pénzhez, csak nem szeretem :D

Ráadásul már sikerült kitapasztalni: 9%-os oxi, szőkítőporral 20 perc 2 árnyalat...van akinek ennyitől más simán szőke lenne :/ na mindegy, nem akarok szőkét, viszont előtte pakolás, utána bő balzsamozás, így a hajam meg se érzi (vagyis nem látszik rajta amortizálódás)

2013. szept. 22. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!