Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Levágassam a göndör hajam?

Levágassam a göndör hajam?

Figyelt kérdés

Nemrégen vágattam le a hosszú göndör hajam vállig érőre egy ideig jó volt mert vasaltam és új volt a rövidebb haj de már ezt is kezdem megunni. Ha kimosom a haj szép göndör de amint megszárítom olyan mint egy szénakazal. Össze-vissza áll az egész már évek óta összefogva hordom. Vasalni is nagyon nehéz mert belegabajodok aztán türelmetlen leszek és elegem lesz az egészből. Arra gondoltam, hogy még kéne vágni belőle, de olyanra hogy egy egyszerű zuhanyozás után csak megszárítom bekenem valami egyenesítő balzsammal és megyek aludni. Igaz, soha nem lesz egyenes hajam de máe nagyon elegem van belőle. Néztem pár videót youtubon.

http://www.youtube.com/watch?v=RmJxWLgvE1s

http://www.youtube.com/watch?v=yOp3pNQRo-k

http://www.youtube.com/watch?v=WbLa9wzeIuE

Olyasmi hajam van mint a lánynak az első videóba csak most rövidebb. Segítsetek. Mit kezdjek a hajammal. Rövidet szeretnék és könnyen kezelhetőt csak nemtudom jó döntés-e!!??!!

2013. szept. 21. 23:34
 1/6 A kérdező kommentje:
(15 éves, lány vagyok)
2013. szept. 21. 23:35
 2/6 anonim ***** válasza:
A göndör hajjal óvatosan kell bánni. Nekem is az van,úgyhogy tudom miről beszélek. :) Tessék,pár tipp: csaj hajmosás előtt fésüld ki a száraz hajadat. Használj sampont,balzsamot,és ajánlanék göndör hajra való hajpakolásokat is,hogy szép és fényes loknijaid legyenek. Miután megmostad,töröld meg egy törcsivel gyengéden és ha akarod használj hajhabot. Utána fogd fel egy kontyba a fejed tetejére és hagyd így egy fél óra hosszáig LEGALÁBB. Majd mielőtt aludni mész vedd ki és aludj vizes hajjal. A hajszárító csak tönkreteszi és kiszárítja a hajadat....reggel amikor felkeltél és még mindig vizes a hajad akkor hajolj előre és úgy szárítsd meg. DE NE FÉSÜLD KI,CSAK HAJMOSÁS ELŐTT. Remélem tudtam segíteni. 16/L
2013. szept. 22. 00:00
 3/6 anonim ***** válasza:
ha azt hiszed rovid hajjal konnyu az elet tevedsz. szerintem noveszd meg a hajad, szep a gondor hosszu haj. de ha levagatod folyton vasalgatni kell, meg reggelente beloni, hpgy alljon is valahogyan, aztan kitalalod, hogy hosszu haj kell akkor meg nem tudsz mit csinalni... nekem hullamos hajam van es mikor a vallamig ert folyton vasalnom kellett, mert nem allt sehogyse, meg allandoan igazgatnom. most meg miota megnott heti egyszer megmosom aztan kb ennyi az egesz. ez egy tevhit, hogy a rovid hajjal nincs problema...
2013. szept. 22. 00:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Én nem vágatnám le a helyedben. Hajmosás előtt fésüld csak a hajad. Használj göndör hajra való sampont, balzsamot, pakolást és diffúzoros hajszárítót :) Ettől nagyon szép loknis lesz a hajad.
2013. szept. 22. 07:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Mutatsz képet? :)
2013. szept. 24. 14:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Próbáltan leírni, hogy milyen.
2013. szept. 24. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!