Júniusra mennyit nőhet a hajam, ha heti egyszeri alkalommal 8-10 órára ricinusolaj parkolást teszek?
Figyelt kérdés
Közepes sebességel nő a hajam eredetileg. Havi kb. 1-1,5 cm. Ez mekkora lehet júniusra?2013. szept. 21. 23:25
1/3 anonim válasza:
Ez most komoly? Ennyire nulla a matekoktatás az iskolákban, hogy kettő számot nem tudsz összeszorozni?
Pontosan ANNYIT nőhet, de hogy nő-e annyit illetve nem törik-e le... az már más kérdés.
2/3 A kérdező kommentje:
1,5*10=15 centit nőne a hajam 9 hónap alatt? Az nem lehet, mivel hogy a ricinus nélkül ez 13 centi lenne, ami közöztt nincs túl nagy külömbség. És miért törne le??
2013. szept. 22. 10:01
3/3 anonim válasza:
Először is, a ricinustól nem feltétlen nő gyorsabban a hajad, sőt. Én évek óta használom kúraszerűen, de egy milliméterrel nem nőtt jobban, mint nélküle. Dús lett a hajam és fényes, de gyorsabban nem nőtt. Másrészt a haj vége - tetszik vagy sem - töredezik. Ezt lehet lassítani, ha a végét is ápolod, így pl ricinusból oda is jusson bőven, vagy egyéb olajokat is használhatsz, tehát kókuszolaj, szezámolaj, olíva olaj stb, ne vedd igénybe (se hajsütővas, se hajvasaló). De attól még az elöregedett hajszálak eltörhetnek, így nem kizárt, hogy azért egy pár centit júniusig érdemes lenne vágatni belőle. Én egy 10-15 centinél több növekedésre biztos nem számítanék, főleg a tél miatt, amikor sokaknak amúgy is lassabban nő a haja (már akinek, nekem télen nyáron ricinussal vagy nélküle is havi 1 centit nő).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!