Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hol lehet hajhosszabitást...

Hol lehet hajhosszabitást csinálni és mennyiért?

Figyelt kérdés

Ha valaki tapasztalt ezzel kapcsolatba,vagy tudd erről valamit,létszi írjon,és érdekelne az ára is meg h hol csinálják(nekem a legjobb lenne itt Bp-en) és mien fajtát! nem a legdrágábbat szeretném de szeretném hogy azért tartós is legyen!

a válaszokat elörre is köszönöm!!!

2008. júl. 3. 15:59
1 2
 11/13 anonim válasza:

A digitális hajillesztés abszolút a hajtőnél hővel való

illesztéssel történik, ezáltal abszolút láthatatlan.

2008. júl. 4. 21:17
 12/13 anonim válasza:
Nekem nemrég lett hajhosszabbításom.Én nagyom elégedett vagyok vele az ára a haj hosszától is függ. nekem europai hajat raktak fel 50 cm-eset nekem 3 sor kellet mivel varták mert a ragasztás eléggé jkárosítja a hajat. van akinek 2 sor is elég. most fogk megint menni fodrászhoz és levetettek 1 sort mert nyáron eléggé meled ezért is jo a varrás mer ha megunod leveszik és ha akkarod megint visszarakják. persze a végét ápolgatni kell de az már aproság!=)
2008. júl. 8. 19:40
 13/13 anonim válasza:
Nekem nemrég lett hajhosszabbításom.Én nagyom elégedett vagyok vele az ára a haj hosszától is függ. nekem europai hajat raktak fel 50 cm-eset és 3 sor kellet mivel varták mert a ragasztás eléggé károsítja a hajat.Így került én összesen 99 ezret fizettem. van akinek 2 sor is elég. Most fogok levetettek 1 sort mert nyáron eléggé meleg ezért is jo a varrás mert ha megunod leveszik és ha pár hónap vagy hét után meggondoltad magadat megint visszarakják. persze a végét ápolgatni kell de az már apróság!=)
2008. júl. 8. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!