Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hol lehet hajhosszabitást...

Hol lehet hajhosszabitást csinálni és mennyiért?

Figyelt kérdés

Ha valaki tapasztalt ezzel kapcsolatba,vagy tudd erről valamit,létszi írjon,és érdekelne az ára is meg h hol csinálják(nekem a legjobb lenne itt Bp-en) és mien fajtát! nem a legdrágábbat szeretném de szeretném hogy azért tartós is legyen!

a válaszokat elörre is köszönöm!!!

2008. júl. 3. 15:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
43%

Nagyon sok fodrászatban csinálják. Ha tartósat szeretnél akkor európai hajból csináltasd, ha azt akarod hogy a fele leszakadjon egy hónap után, akkor indiaiból.

Az európai haj kb. 2-3-4 sor, munkadíjjal együtt ~40ezer forint. Ez a hajad alját jelenti. Ha már a fél fejeden kiakarod terjeszteni a hajhosszabbítást akkor az már 80-100E forint.

Típusa lehet ragasztott vagy varrott vagy hőillesztett.

Ragasztott: nem tartós és lesedéskor jön vele együtt a hajad egy része, plusz a fejbőrnek annyi a percen.

Varrott: az eredeti hajra nehezedő plusz hajnak a súlya egy az egyben kitépi a hajad (kóros hajhullás heteken belül)

Hőillesztett: leszedésekor a hőillesztéssel érintett hajrész elszárad, töredezik, majd egyszerüen tből letörik.

Hogy érdemes e megcsináltatni?

Csak akkor ha van rá felesleges 400-500ezer forintod, mert ilyen áron már olyan technológiával csinálják meg neked, hogy az ne okozzon károsodást.

Ha csak 50-80-100ezer forintod van rá, akkor egyszerübb ha kisétálsz a Hősök terére és széteregeted a lágy nyári szellőben...

2008. júl. 3. 16:08
 2/13 A kérdező kommentje:
és a csomozott? az is káros?
2008. júl. 3. 16:43
 3/13 anonim válasza:

Bp. Galamb utca 7. Mátrix szalon.

Én voltam ott, csak mire időpontot tudtunk egyezteteni ter-

hes lettem, és most már megvárom a szülést, utána tuti meg-

csináltatom. Egyedi módon csinálják, digitálisan ami azt

jelenti, hogy egyáltalán nem vehető észre a nem 'saját haj'.

Nagyon szépen dolgoznak és kb. 260 000ft körül mozognak az

árak, de az ettól is függ, hogy mekkora most a hajad.

Egyébként én még 400 és 500ezerért még nem is hallottam!

Talán külföldön de nem nálunk!!!

2008. júl. 3. 18:06
 4/13 anonim ***** válasza:

Utolsó kommentelő :) pont multkor mesélte a Zimány Linduska a tévében hogy az alap hajfelrakás neki 550ezerbe került, ezentúl pedig havonta 300ezret költ rá (visszavarrás, igazítás, ebben benne van az egyéb fodrászat is, mármint hajmosás, szárítás, frizura készítés stb....)

A csomózás jobb megoldás de iszonyat csúnya és nagyon látszik :s

2008. júl. 3. 18:39
 5/13 A kérdező kommentje:
:/ akkor azt hiszem lemondok rólla a szüleim ennyit biztos nem költenének a hülyeségeimre :(
2008. júl. 3. 18:52
 6/13 anonim válasza:

Az utolsó előtti válaszolónak üzenem, hogy én voltam a sza-

lonban időpontom is volt és az árat is egyeztettük, annyi

mint amennyit leirtam.

Még valami, pont a Linda is ott volt, és mivel modell vagyok

én is, és ismerem a Lindát is, csak megsúgom, hogy neki ez az egész ingyenes, mert reklámozza a szalont. Szóval szerintem szépen dolgoznak, és ha minőséget akarsz, akkor

azért valmit fizetni is kell. Persze azért nem mindegy, hogy mennyit!!!

2008. júl. 3. 20:04
 7/13 A kérdező kommentje:
még a 80ezerbe benne lenének de 300ezret nem hiszem h költenének a hajamra :S max ha nyerünk a lotton :D
2008. júl. 3. 20:05
 8/13 anonim válasza:

Még valamit elfelejtettem. Itt nem varrják a hajat, hanem

digitálisan illesztik!

2008. júl. 3. 20:07
 9/13 anonim válasza:

80 000ezerért minőségi hajat nem nagyon találsz, sőt biztos

nem, de mint leirtam 200ezer és 260ezer körül mozog.

2008. júl. 3. 20:08
 10/13 A kérdező kommentje:
és ha digitálisan illesztik akkor nem jönn le vagy az mit jelent?
2008. júl. 3. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!