Szem sarkából ilyen mini rizsszemnél kisebb nagyságú kemény vmit kozmetikus mennyiért szed ki?
Figyelt kérdés
2013. szept. 19. 00:45
1/7 anonim 

válasza:

Szerintem ez nem kozmetikus, hanem bőrgyógyász dolga, ha sztk rendelésre mész ott ingyen megcsinálják.
2/7 anonim 

válasza:

Mutasd meg háziorvosnak,nem lehet,hogy gríz?Ő ír fel krémet,szemcseppet rá.A bőrgyógyász nem foglalkozik a szemmel.
3/7 anonim 

válasza:

Ez valószínűleg árpa. Irány a doki.
4/7 anonim 

válasza:

igen kozmetikus szedi ki. ÁLtalában tisztitás keretein belül szoktuk kiszedni de ha csak 1-2 van akkor én kiszoktam csak úgy is a vendégeknek, nem szoktam érte külön pénzt kérni mivel általában kérnek mást is, pl szemöldök szedés vagy ilyesmi. Nem hiszem hogy sokat kérnének érte ha csak pár van. AZ egész pár perc és csak egy tű kell hozzá ami kb 5 Ft.
5/7 anonim 

válasza:

A bőrgyógyász ezzel elküld a kozmetikushoz. Ennél komolyabb dolgokat sem csinálnak meg hanem átirányitják kozmetikushoz a betget.
6/7 A kérdező kommentje:
gríz és csak 1 db
2013. szept. 19. 09:21
7/7 anonim 

válasza:

szeritnem azért nem nagyon fog kérnin semmit, de pár száz Ft-nál tuti nem kér többet. Mondom én ingyen is megszoktam csinálni. De ha nő vagy akkor kérj még valamit szempilla festés vagy szemöldök szedés vagy festést és akkor tuti meg csinálja a mellé ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!