Megváltozik a haj szerkezete miután kimegy belőle a keratin?
Nem értem a kérdést. A hajunk anyaga keratin. Hogy gondolod azt, hogy "kimegy belőle"?
Úgy érted, hogy a tartós egyenesítés után később változik-e a haj?
olvastam valahol olyat h megcsináltatta az illető ezt a keratinos hajegyenesítést és amikor kiment a hajából jobban begöndörödött mint előtte.
létezik ilyen?
ez biztos?
te tapasztaltad?
Akkor én írok neked tapasztalatból is :)
Elég hullámos hajam van alapból, 1 éve csináltattam először brazil keratinos hajegyenesítést, kb fele annyira maradt hullámos mint eredetileg. Azóta 3 havonta csináltattam meg, most már annyira egyenes, hogy ha magától szárad meg, akkor is elég egyenes, de ha beszárítom, akkor szögegyenes a következő hajmosásig végig. (4naponta mosom meg)
Nem tudom miért mondják, hogy roncsolja a hajat, én pont az ellenkezőjét tapasztalom. Nagyon selymes a hajam, fényes, már nem szöszösödik, ráadásul rengeteget nőtt (előtte nagyon lassan nőtt)
Mindenki dícséri a hajam, én is nagyon meg vagyok elégedve vele, szóval én csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!